RO Study
👤
Misu35
Misu35
17-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cum este orect loctiitor sau loctitor
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-12-2015
Corect este loctiitor.Sper ca te-am ajutat.Pa,pa!
Answer Link
Аноним
Аноним
17-12-2015
loctiitor este corect inseamna inlocuitor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 648 Iar Diferenta Lor 20 Adica A+b=648 Iar A-b=20 Va Rog Dau Coroana Dar Vreau Cu Desen Am Nevoie Mare De Ajutor
Un Paralelipiped Din Alama Are Dimensiunile 10 Cm 15 Cm 20 Cm.Determinati Greutatea Paralelipipedului.Se Da S Alama =8550 Si G=10 N(newtoni)/kg
Bunicul A Pus In Saci 78 De Verze Pentru Vanzare La Piata. In Fiecare Sac Au Incaput 9 Verze. Cati Saci A Umplut Bunicul Si Cate Verze Au Ramas?
Lungimea Gardului Care Înconjoară O Livadă De Pe Un Lot De Formă Dreptunghiulară Este De 4 Km Află Lungimea Lotului Dacă Lățimea Lui Este De 855m.
Dau Coroana!!! Va Rog !! Amintesteti Prima Zi De Școală (cînd Ai Pasit Pragul Școlii În Cl. 1) Relatează Despre Acesta,raspunzind La Întrebări Cînd? Cu Cine? U
CE ANIMALE DE CAMP EXISTA?
Irina A Citit Cu 300 De Pg.mai Mult Decât Florin.Stiind Ca Acesta A Citit Un Sfert Din Nr.de Pg. Parcurse De Irinaafla Ci A Citit Fiecare (prin Metoda Figurativ
Transcrie Substantivele Din Enunturile Urmatoare: Elevii Citesc Legende Din Carti Invat Lectii De Viata De La Eroii Mei Preferati Fiecare Popor Are Obiceiurile
O Lafa Cu Portocale Si O Lada Cu Banane Cantaresc Impreuna 25kg , Iar 3lazi Cu Portocale Si 6lazi Cu Banane Cantaresc 114kg.afla Cat Cantareste O Lada Cu Bana
Punctul 5 Va Rog Repede