RO Study
👤
Cosminf
Cosminf
17-12-2015
Matematică
a fost răspuns
afla necunoscuta;a-4*3=39
Răspuns :
Siminuca
Siminuca
17-12-2015
a-12=39
a=39+12 (se schimba semnul din fata in muti numerele dupa =)
a=51
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scoateti Si Analizati Verbele(numar,persoana,timp) Din Textul Urmator: Dar ,intr-o Dimineata,raza De Soare Nu Mai Veni.Cerul Ramase Acoperit De Nori.Cea Dint
Imi Faceti Si Mie Va Rog O Compunere De 20 De Randuri Cu Inceputul "in Fiecare Dimineata Priveam Mut De Fascinatie" Cu Un Peisaj Montan. Va Rog.eu Nu Prea Ma Pr
In Vrajitorul Din Oz Cum Reuseste Dorothy Sa Ajunga Acasa?
Aș Vrea Niște Probleme De Clasa A Vii-a La Chimie Pe Baza Formulelor Chimice.
Cei Care sunt In Clasa A 7 A Sa-mi Dea Si Mie Cate Doua Probleme nu Conteaza Daca Sunt De Algebra Sau Geometrie Si Daca Puteti Sa Fie Rezolvte Va Rog
O Piramida Patrulateră Regulată Are Toate Muchiile Congruente. Dacă AB=6 Cm, Aria Feței Laterale VBC Este Egală Cu..cm² .
PERIMETRUL UNUI TRIUNGHI ISOSCEL[CU DOUA LATURI EGALE]ESTE CU 60 CM MAI MARE DECAT LUNGIMEA INEGALA.AFLA LUNGIMEA UNEIA DINTRE CELE DOUA LATURI EGALE.
1.completeaza Urmaroarele Enunturi:a) Comunicarea Cu Un Singur Prediat De Numeste..............b)Partea De Vorbire Care Indeplineste Functia Sintactica Devinde
O Pasune In Forma De Dreptunghi Are Lungimea De 216 M Si Latimea De 140 M. Afla Perimetrul Pasunii : a) Numai Prin Adunare b) Prin Doua Inmultiri Si O Adunare
Aflati Numerele Naturale Mai Mari Ca 200 Si Mai Ca 500 Care Impartite La 4,12 Si 15 Dau Restul 2 ! Va Rog Sa Ma Ajutati!