RO Study
👤
NFSNOS
NFSNOS
17-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Compunere vis de copil
Răspuns :
Evi3
Evi3
17-12-2015
Toata lumea are un vis.Niciodata sa nu renunti la ele !:") Visul meu este sa invat mult si sa ma fac un profesor:) Bine inteleg ca altii au alte vise dar un vis nu se poate sfāsia doar asa.Sper ca visul vostru se van indeplini.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Stie Ghicitori Cu Haz Va Rog Frumos Sa-mi Raspuda I-mi Trebuie Urgent dau Coroana
Scrie O Compunere Cu Titlul Lumea Emojiilor
Cum Calculam Volumul Omului?
Media Aritmetica A 3 Numere Este 6. Madia Aritmetica A Primelor 2 Este 5 Iar Media Aritmetica A Ultimelor Este 7. Determina Numerele
Salut Vreau Si Eu O Compunere Despre Meseria De Profesor
A. Realizeaza Corespondenta Dintre Cele Două Coloane, Descoperind,"onumele Personale Potrivite Enunturilor Din Coloana A. Transcrie Enunturnee Doua Coloane, Des
Va Rooog Muuultva Dau Coroanaaa Am Mare Nevoie Sa Imi Pune 4 Daca Nu Fac, Va Rooog Din Tot Sufletul
Un Plan De Prezentare: Personaje Din Desene Animate Sau Jocurile Mele Preferate Sau Personaje Din Lumea Animalelor. Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Mult!
UN PRODUS COSTA 320000 Lei, Iar In Urma Scumpirii Costă 352000lei.
Un Utilizator Se Plânge De Faptul Că Se Blochează Calculatorul După Aproximativ Cinci Minute De Utilizare. Tehnicianul Controlează BIOS-ul Calculatorului Pentru