RO Study
👤
Biancabia1
Biancabia1
23-09-2014
Matematică
a fost răspuns
Cu cat se simplifica fractia 28pe 54?
Răspuns :
Elenamadalina96
Elenamadalina96
23-09-2014
Pai uita-te la amandoua nr si impartele la acelasi nr adica,imaprte la sapte.....merge.... Si ramaane patru pe sapte
Answer Link
Tanasedani
Tanasedani
23-09-2014
se imparte la 7 si ramane 4 pe 7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează, Din Textul „Povestea Unui Fulguleț Răzleţ", Două Propoziții Negative.va Rooog ,e Urgent ,am Nevoie Până Maineeeee.Dau Coroană
Aflati Numărul Natural Care Împărțit La Un Nr De O Cifra Da Cazul 2 Și Restul 8.
Scrieti Un Articol Fespere Un Subiect Important Din Viata Clasei Voastre.
Tick () The Sentences That Are Correct. Correct The Sentences That Are Wrong. 1 Mosquitoes Are Very Small. 2 The Men Have Got Long Legs. 3 How Many Persons Have
10 U) Lungimea Segmentului MN. AB Este Înălțimea Corespunzătoare Bazei CD A Triunghiului Isoscel ACD. Dacă Punctul E Este Simetricul Punctului C Față De Mijlocu
O Invitație De Crăciun În Engleză La Lui Doamna Profesoară
Fie 'a"un Număr Natural.Determinați Ultima Cifră A Numărului A ^ 2 Și A Numărului 3 A ^ 2 + A
26 Fie Triunghiul Echilateral ABC, Cu AB = 12 Cm, Şi Punctele D Şi E De Aceeaşi Parte A Planului (ABC), Astfel Încât DA 1 (ABC), EB L (ABC), AD = 16 Cm Şi BE =
Complétez Par Quel, Quelle, Quels Ou Quelles. Attention Au Genre (f Ou M) Et Au Nombre (singulier Ou Pluriel) Du Mot Suivant : 1.____. Que Tu Veux? 2. Tarte (f)
Alcătuiește Câte Patru Enunțuri Cu Nea, Ne-a, Nea Și Ne-aURGENT VA ROG AM NEVOIE MAINE VA ROG EU SA NU ÎMI DAȚI LA ULTIMUL DOAR CUM VREȚI VOI VA ROG!!