RO Study
👤
Marysergiu
Marysergiu
16-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum s-a format cuvantul deschis
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-12-2015
DESHIS=S-A FORMAT PEIN CONVERSIUNE,A DEVENIT ADJECTIV PROVENIT DIN VERB LA PARTICIPIU
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Figurile De Stil Prin Care Este Prezentat Raul Si Aratati Ce Semnificatie Dati Acestora. Malul Siretului De V.Alecsandri
SELECTATI Din Cuvintele De Mai Jos Pe Cele Care Pot Fi Subiecte Si Formati Cu Ele Propozitii: Fetita,vaporul,citeste,noi,frumos,unde,Tarcus,ghiocel
A Rog Ex 7 Și 10 Dau Coroana (fără Boti Ca Raportez)
Arde-mi-te-ai ,codre Des! Vad Bine Ca S-a Ales Din Tine Sa Nu Mai Ies! Am Intrat Far De Musteata S-acum Arunc Carunteata . Am Intrat Pui De Roman S-am Ajuns Mo
Evidentiaza In Enunturi Cele Trei Intelesuri Diferite Ale Cuvantului "vii"
In Triunghiul Dreptunghic Abc Cu Masura Unghiului A Egal Cu 90 Grade , Ad Supra Bd Egal Cu Radical Din 3,ad Perpendicular Pe Bc, D Apartine Bc Si Ac Egal Cu 12
If You Could Travel In Time To Meet A Famous Person From An English Speaking Country , What Person Would You Like To Meet? Why? Trebuie Urgent Dau Coroana
Calculati Concentratia A Unei Soluti Cu Masa De 350g Care Contine 70g Dizolvat
Va Rog Ajutatima Numerele X,y,z Sunt Direct Proportionale Cu 0,1; 0,2; 0,3 Iar 3x +2y +5z = 100 Aflati X,y,z
O Familie Este Formata Din Tata,mama Si Copil.In Prezent,suma Varstelor Lor Este 68,iar Cu 7 Ani In Urma Aceasta Era De 47 Ani. Care Va Fi Suma Varstelor Membri