RO Study
👤
Stefanghelmegeanu
Stefanghelmegeanu
16-12-2015
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna c lunguiet
Răspuns :
Mariusciobanu71
Mariusciobanu71
16-12-2015
inseamna = lung
sper ca team ajutat
Answer Link
Raulcristian
Raulcristian
16-12-2015
Inseamna = lung asta este raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Concurs De Alergare , Teodor A Strabatut 6 Supra 8 Din Lungimea Totala A Traseului, Iar Andrei Mai Are 3 Supra 8 Din Traseu Pentru A Finaliza Cursa.Cine A
VĂ ROG REPEDE ESTE FOARTE URGENT!!!!¡!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va Rog Dau Coroanavă Rog
Scrieți Următoarele Numere Raţionale Sub Formă De Fracții Ordinare Ireductibile: A) 0,3; D) -3,625; G) -3,1(2); B) -2,5; E) 0,(6); H) 4,(009); C) 1,25; F) -1,(1
Les Consommateurs Ont ... De Pouvoir. C. En Groupes, Jouez À Ce Jeu De L'oie. Chacun À Votre tour, Lancez Le Dé Et avancez D'autant De Cases. Pour Continuer À A
1. O Cantitate De 91 Kg Mere Este Ambalată Pentru Vânzare În Lădite Şi Pungi, În Fiecare Lădiță Câte 5kg Şi În Fiecare Pungă Câte 2 Kg Mere, În Total 23 Lădițe
Sonia Creste 26 De Porumbei Albi Si Gri Stiind Ca Numarul Proumbeilor Albi Este Cu 4 Ori Mai Mare Decat Numarul Celor Gri Afla Cati Porumbei Din Fiecare Fel Are
Chestionar De Autoevaluare Transcrie Pe Caiet Şi Completează Chestionarul De Autoevaluare. 1. Prin Realizarea Acestor Sarcini De Lucru, Am Învăţat 2. Pe Parcur
Vă Rog Frumos Dacă Doriți Să Mă Ajutați Să Fie Corect
Uriaşul Lângă Foc. Eu...... Natura. Păsările Călătoare. Alin, Prietenul Meu Dim Florile Parfumate Bunicul Elevii Lemnele. 6 2. Subliniază Predicatele Din Fiecar