RO Study
👤
Bosssiulian
Bosssiulian
16-12-2015
Matematică
a fost răspuns
56:y=9r2. 34:5=z r 2
Răspuns :
AlexiaRADU12
AlexiaRADU12
16-12-2015
y=(56-2):9=54:9=6
z=(34-2):5=32:5=gresit
Answer Link
Florentinabalt
Florentinabalt
16-12-2015
56:y=9r2
y=56x9+2
y=504+2
y=506
34:5=z r2
34:5 nu este posibil
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Exercitiul:Jenny,Kate,Dan And Tim Went Shopping Together.They Bought:meat,fish,fruit,vegetables,lemonade,coke And Mineral Water.What Did Each Of The
Buna! Imi Puteti Spune Si Mie Ce Sunt Neologismele???Va Rog Maine Am Teza La Romana...:) :) :)
Heei♥ ! Va Roog Ma Ajutati Si Pe Mine ? Trebuie Sa Alcatuiesc Enunturi Cu Urmatoarele Cuvinte Sa Fie Adverbe : Imprejurul, dinaintea, Dedesubtul ! ♥.. Va Rooog
Solutia Ecuatiei 1-3(x-1)=-8 Este Egala Cu ? A. - 2 B. - 4 C.2 D.4.Va Rog Spuneti-mi Rezolvarea.
Completeaza Tabelul De Mai Jos ,precizand Cazul Si Functia Sintactica a Substantivelor Date . Cuvantul / cazul / Functia Sintactica /
In 25 30 De Randuri in Care Sa Argumentati Ca Oper Literara Pasa Hassan De George Cosbuc aprtine Genului Epic ... " Din Primele 2 Strofe
Propozitii In Care: Des, Rau ,rece , Usor Sa Fie Adverbe
Ajutor La Tema! Va Rog!! Gasiti Diminutivele Cuvintelor: Poteca; Plug; Deal; Lucru; Ramuri; Muguri. Explicat Cum S-au Format Acestea.
Cum Era Viata Unui Taran In Epoca Moderna?
Scrieți Un Eseu Din 10 Propoziții Cu Tema „O Prietenie Adevărată Durează Din Copilărie Pîna În Adînci Bătrînețe” Urgent