RO Study
👤
Sobb
Sobb
15-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Ce înseamnă distincte
Răspuns :
Ery2003
Ery2003
15-12-2015
Distincte inseamna diferite :*
Answer Link
Principesa
Principesa
15-12-2015
adica sa nu se repete cifrele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Are Laturii Opuse Paralele Si Egale ?
Va Rog Frumos Sa Imi Spuneti O Propozitie Care Sa Contina Cuvintele:furnica,mica,sa Zica,le,doua.Va Rogg Frumos...!
AJUTOR !! Vreau Si Eu Sa Simplific urmatoarele Rapoarte Dar Nu Stiu Cum :( a) 3x La A2-a - 6x Supra 4x La A2-a -8xb) 2x La A2-a + 6x Supra 3x La A2-a - 9xc) 1
Vreau Si Eu Rezolvarea La Aceasta Problema ,va Rog:Diametrul Rotilor Unui Automobil De Formula 1 Este De 0,5 M Ce Frecventa De Rotaatie Au Rotile Sale La O Vite
Ami Puteti Enumera Si Mie Niste Animale Iubitoare De Apa ? Va Roggggg !
Suma A Trei Numere Este 151. Primul Este Cu 16 Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Treilea Este Jumatate Din Al Doilea. Afla Numerele.
Va Rog Frumos Sa Imi Spuneti O Propozitie Care Sa Contina Cuvintele:furnica,mica,sa Zica,le,doua.Va Rogg Frumos...!
Buna Azi O Sa Dau Lucrare La Mate Si Nu Prea Inteleg Cum Se Fac Impartirile Si Imultirile Fractilor Ordinare...sunt Clasa A 5 A
Doua Termometre Indica Temperatura De T1=127grade C T2=45 Grade C CUM SE TRANSFORMA IN KELVIN
TRANSFORMA IN SCARA CELSIUS URMATOARELE TEMPERATURI : a)T=73kelvin b)T=290kelvin c)T=400kelvin va Rog Foarte Mult Din Syflet Va Rog Enorm De Mult Ajutatima Va