RO Study
👤
Eyre
Eyre
22-09-2014
Chimie
a fost răspuns
Al+O2
⇒Al2 O3
Ajutatima va rog sa egalez ecuatia chimica!
Răspuns :
Pdididi
Pdididi
22-09-2014
la 2Al + 3/2O asa ii :)
Answer Link
Cristineisan
Cristineisan
22-09-2014
2Al 6o rezulta 2 Al 60
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Intelesul Versurilor: ''S-a Trezit Din Somn De Moarte, /Ca Viteazul Din Poveste.''
3. La Un Număr Se Adună 18, Rezultatul Obţinut Se Împarte La 2, Din Noul Rezultat Se Scade 125, Iar Acest Ultim Rezultat Se Înmulţeşte Cu 4. În Final Se Ob
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Prop Subordonata PR Introdusa Prin Conj. Subordonatoare Sa
Diferenta Dintre Un Numar Necunoscut Si 0,(3) Este Egala Cu 0,(6) Din Suma Intre Acelasi Numar Necunoscut Si 0,(3) .Determinati Numarul Necunoscut.
El A Ramas Sa Citeasca . Este Prop Predicativa?
Aflati 3 Nr Stiind Ca:A)suma Lor Este 3.5,iar Al 2 Lea Este De 2 Ori Mai Mic Decit Primul Si Cu 0.5 Mai Mare Decit Al 3b)suma Lor Este 1.7 Iar Al 3 Este Cu[tex]
Alcatuieste Patru Enunturi In Care o Sa Aiba Valori Morfologice Diferite:-pronume Personal,interjectie,articol Nehotarat,numeral Cardinal...
Tocmai Am Iesit De La Examen. In Propozitia : Psihologii Au Observat Ca Aceia , Ce Functie Sintactica Are Cuvantul Aceia ? Eu Am Sris Complement Direct Insa Alt
La Evaluarea Nationala , La Masura Versurilor , Am Scris Masura= 4-6 ( Asa Ne-a Invatat Profesoara , Sa Scriem In Ordine Crescatoare ) Si Nu Am Mai Scris Silabe
3. Mentioneaza Ce Parte De vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele:Cartile De Fictiune Pe Care Le Cititm Ne Ajuta Sa empatizam Cu Cei Din Jur Si Sa Ne Adaptam Ma