RO Study
👤
Vaskan80
Vaskan80
15-12-2015
Matematică
a fost răspuns
cum se compara doua fractia cu aclas numitor?
Răspuns :
Soriceluldestept
Soriceluldestept
15-12-2015
dintre 2 fractii cu acelasi numitor mai mare este cea cu numaratorul mai mare
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
2 Motiveaza! Emil Aduce În Sprijinul Afirmației Sale Un Martor Şi O Dovadă Imbatabilă. Despre Ce Este Vorba? Trebuie Sa Folosim Aceste Cuvinte: CRED CĂ,MAI INT
Arte Vizuale 192 Muzică 109 B Actorie 129 Astronomie 120 1. Compară Numărul Elevilor Înscrişi La Arte Vizuale Cu Cel Al Elevilor Înscrişi La Actorie. Scrie, În
Exercise 5 Give Full Answers To The Following Questions. Use Would, Might, Could In Your Answers: 1. What Might Happen If You Didn't Do Your Homework? 2. What C
Va Rog Urgent Dau Coroană
La O Acţiune De Reîmpădurire S-au Plantat Două Rânduri Cu Câte 115 Salcâmi Şi Trei Rânduri Cu Câte 127 Frasini. Câți Copaci S-au Plantat În Total?
Bună Seara! As Avea Nevoie De Ajutor!
Existe A)un Adjectiv Variabil Cu Patru Forme Flexionare B) Adjectivul Vesel Sa Determine Un Substantiv De Genul Feminin C) Un Adjectiv Provenit Din Verb La Part
Va Rog Toate Testele Din Culegere Clasa A 7-a Partea 1 Ofer 100 De Puncte, Coroana Si 200 De Lei Paypal.
Va Rog Frumos Din Toata Inima Mea! Vă Rog Urgentttttt Va Dau Coroana Plus 160 Puncte Plsssssssss Va Rog Urgent Rezolvare În Poza