RO Study
👤
Criss87
Criss87
15-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie corect oala sau uala
Răspuns :
Predadani21
Predadani21
15-12-2015
Se scrie corect oala
Answer Link
Draganadriancla
Draganadriancla
15-12-2015
Corect si gramatical se scrie Oala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți O Funcție CountUnique Care Ia Ca Intrare Integer-array Și Integer (dimensiunea Matricei) Și Returnează Numărul De Elemente Unice. Ma Intereseaza Codul S
Площадь Паралелограма MNKL Ровна 368 Ме Тороны LR JUL O Тело Точка ♡ - Середина О - LR. Найди Найди Площадь Треугол M К M 2 Опника
Un Obiect AB Cu Înălțimea (h) De 1,5 Cm, Se Află În Faţa Unei Lentile Convergente La Distanţa(d) De 6,5cm,ştiind Că Distanţa Focală OF A Lentilei Este 2 Cm,să S
Va Rog Frumos Ajutatima Si Pe Mn Sa Fie Corect Nu Va Bateti Joc Ca Dau Raport , Pentru Raspuns Corect Ofer Puncte Coroana
Exercitiile 17 18 19 20
2.0 Veveriţă A Adunat Pentru Iarnă 217 Nuci, Iar Ghinde Cu 109 Mai Puţine. Formulează Întrebarea Pentru A Rezolva Problema Printr-o Scădere Şi O Adunare.
4 Scrie Pe Linia De La Începutul Textului Un Titlu Potrivit. Va Rog Mult Ajutați-mă !
C-am Câte Minute Poate Avea Energie Un Om Când Aleargă Încontinuu + Efectele Acestui Lucru.
Pentru X = [0; 2], Numărul A = |x| + |x − 2|este............Rezolvarea Completă.
Care Fracții Este Mai Mare Decât 3 Pe 4 Cu Atât, Cu Cît 3 Pe 4 Este MI Mică Decât Fractia 5 Pe 6