RO Study
👤
Denisa139
Denisa139
15-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna treierate ?
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
15-12-2015
treierate- boabe si seminte separate de restul plantei
Answer Link
Xxixx
Xxixx
15-12-2015
Treierate-separate(se refera la boabe sau seminte care sint separate(treierate), prin batere sau cu niste masini speciale, de restul unei plante.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selecteaza Fragmentele Din Text Care Descriu Atmosfera Bucureştiului. Din Poza De Mai Jos.am Nevoie Urgent
AJUTATI Va Rog. Dau Corona
Grens elest Of eur Avec 1. Lis Les Phrases Et Indique Ce Qu'elles Expriment. -Entendu Pour Vendredi Soir. J'apporte Les Boissons? -Caedit De Venirà Ma Boum D'an
Singu 4. Dictare: Cam La Doi Kilometri De Satul Bunicilor, O Pădure Tânără Îmbracă Umerii Dealurilor. - Este Cam De Vârsta Tatălui Tău, Îmi Spune Bunicul. Ştiu
11 Priviți Figura 9 Şi Dați Câte Trei Exemple De:a Drepte Concurente;b Drepte Paralele;c Drepte Identice.
Imaginează Ți Că Ești În Vacanța De Vară Și Ești Plecat Plecată În Tabără La Munte La Poiana Brașov Vrei Să Transmiți Câteva Gânduri Doamnei Învățătoare Atenție
Analizează Pronumele Marcate Precizând Felul Format Genul Numărul Persoana Cazul Și Funcția Sintactică Fabula Este Boul Și Vițelul De Grigore Alexandrescu Reped
Listen To The Short Dialogues And Choose The Correct Answers
1 + 1=??? VĂ ROGGGG AJUTOOOR DAU COROANĂ VA SPONSORIZEZ AJUTOR!!!!
Fie Triunghiul Isoscel A B C A B A C Demonstrați Că Înălțimea Am M Isoscel B C Este Și Mediatoarea Laturii Bc Dau Coroana