RO Study
👤
Denis98
Denis98
15-12-2015
Limba română
a fost răspuns
rezumat usa interzisa
Răspuns :
Valycocarla
Valycocarla
15-12-2015
Am fost la teatru cu sora mea.Și sora mea a pecat de langa mine si s-a dus in spatele scenei si ai intrat pe usa interzisa spectatorilor.Mam dus dupa ea si amintrat si eu unde am vazut o gramada de papusi pentu spectacole.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Rezultatul Calculului 7x7(supra) 32 - 7(supra) 33 Este Egal Cu..... Repedeee Dau Coroanaa
4 Fie A, B, C, D Patru Puncte Necoplanare, G Centrul De Greutate Al Triunghiului BCD Şi M Apartine (AG). Fie (P)=ABintersectat(CDM). {Q} = ACintersectat(BDM), {
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati
8) O Ladă Cu Masa M = 2k Este Tractată Cu Viteza Constantă Pe O Suprafaţa Orizontală. Forta De Tracţiune F = 10N Formează Cu Orizontala Un Unghi A = 53°(sin A =
7. O Echipă De Muncitori Are De Realizat 1 274 De Piese. Dacă Fiecare Muncitor Realizează Câte 14 Piese Zilnic, Atunci Echipa Ar Termina În 7 Zile. Câţi Muncito
Referat Despre O Personalitate Francophona
Alculează Prin Numărare. ♥❤❤❤❤❤❤ 7+ 4 = 7+3+1 3 1 = 10 + =
100 010 1 0 Şi 130 10 1 1 1 001 Determinați Mulțimea Valorilor Reale Ale Lui X Pentru Care Matricea B(x)=A+xI3 Este Inversab Se Consideră Matricele A= 0
6. Compune Probleme Folosind Datele Din Tabel.
Realizați Un Colaj Cu Tema ,,Desktopul Meu" În Care Să Evidențiați Cinci Pictograme Şi Două Ferestre Deschise Ale Aplicațiilor Voastre Preferate. Includeți În