RO Study
👤
Elenafrecus
Elenafrecus
15-12-2015
Engleza
a fost răspuns
propozitii haioase in engleza
Răspuns :
Teme8
Teme8
15-12-2015
Hello thunder ! u can suck my big dig
Answer Link
RedoFF
RedoFF
15-12-2015
hello im dickinson i can sit in ur face for 5$
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima . Extrageti Din Aceste Versuri figurile De Stil si Spuneti Ce Epitete Sunt Ele Trec Cu Harnici Unde Şi Suspinã-n Flori Molatic,Când C
Ce Este Un Triunghi?
Bunaa Am Nevoie De Ajutor :* :* Deci Suna Cam Asa :))) Indicati Propozitiile Subordonate Completitive Indirecte Din Textul Urmator: Baba Dochea Era O Soacra Rea
Va Rog Ajutatima . Extrageti Din Aceste Versuri figurile De Stil si Spuneti Ce Epitete Sunt Ele Trec Cu Harnici Unde Şi Suspinã-n Flori Molatic,Când C
Text Argumentati Despre : dragostea Nu Ajunge In Viata ... dragostea E Numai Adaosul , altceva Trebuie Sa Fie Temelia.
Buna Am Nevoie De Putin Ajutor Cu O Ecuatie ...va Rooog :)... Deci Suna Cam Asa : (x-1+ Radical De X Patrat +1 )(radical X - 1) = 0... Scuze Ca Am Scris ,,radic
O Intamplare Imaginativa Cu Decizia Ta De A Te Teleporta Undeva ..plss
A+b+c=173.daca Din Primul Se Scade 25,din Al 2 Se Scade 17,iar Din Al 3 Se Scade 26 De Fiecare Data Obtinem Acelasi Nr.afla Cele 3 Nr
Diferenta Patratelor A Doua Numere Este Egala Cu 360 .Stinnd Ca Diferenta Lor Este Egala Cu 20 .aflati Numerele
Buna. As Avea Nevoie De Ajutor. Am Nevoie De Cateva Cuvinte De Origine Daca. Imi Spuneti Cateva Va Rog?