RO Study
👤
WiinteR123
WiinteR123
14-12-2015
Limba română
a fost răspuns
analizeaza cuvintele: invata,poezia?
Răspuns :
Sebinsky2015
Sebinsky2015
14-12-2015
invata-verb,pers a III-a,timpul prezent,nr singular
poezia- substantiv comun,nr singular,genul feminin
coronita ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Spune Cineva Unde Se Gasesc Domuri Gazeifere In Romania ? Si Daca Imi Poate Da Cineva O Poza Cu Stepa, Silvostepa S.a.m.d. In Romania . Multumesc
Ajutor,va Rog Au Fost Analizate Mai Multe Probe Dintr-o Substanță Organică Despre Care Se Știe Că Are În Moleculă Un Singur Atom De Azot.Rezultatele A Trei Ana
Recunoaște Felul Subordonatelor 1. Le Am Pus Cum Stiu Numai Eu . 2. E Greu De Precizat Cum Au Reușit. 3. S A Procedat Cum Se Căzuse De Acord. 4. Intrebarea E
Numeste Doua Modalitati De Caracterizare Prezente In Fragmentul Dat Si Justifica-ti Alegerea Prin Citate.
Buna ,oare Ati Putea Sa Ma Ajutati Cu Ex Asta?
Aratati Ca, Pentru Orice Nr Intreg X, Numarul X²+9x +20= Produsul A Doua Numere Intregi Consecutive.
Demonstrati Ca 1+3i Supra 1-3i + 1-3i Supra 1+3i Apartine Lui R
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,1) Şi B(3,0) . Determinaţi Ecuația Dreptei D care Trece Prin Mijlocul Segmentului AO Și Este Paralelă Cu Dre
Antrenamentul Ardei Începe La Ora 10:15 Si Dureaz 5 Ore,cu O Pauză De 30 De Minute.La Ce Oră Va Termina Antrenamentul?
Un Termometru Cu Mercur, Gresit Etalonat , Introdus In Gheata , Care Se Topeste La Presiune Atmosferica Normala , Indica -5 Grade Celsius , Iar In Vaporii Apei