RO Study
👤
Floaredeprimavara
Floaredeprimavara
14-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Sa se rezolve ex 1 si 2
Răspuns :
Kyry2004
Kyry2004
14-12-2015
Pai la frima x este 9 pentru ca 9/3=3 si 5-2 egal cu trei deci3=3
La a doua nu inteleg spunem incaodata cerinta si spun in comentarii raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu O Intrebare . Cine Imi Poate Face Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte :in Doliu , Bucovina ,cu Cipru .Specificati Cazul Si Functia Sintactica ..Multumesc
Un Dreptunghi Are Aria 96 Dm² si Latimea Reprezinta 2/3 Din Lungime . Aflati Perimetrul Dreptunghiului . . Ps. Acolo Este 2 Pe 3 ( 2 Supra 3 )
Prin Ce Isi Face Eul Luric Simtita Prezenta Ma Intereseaza Prin ! Si ? . Nu Stiu Cum Sa Zic Please I Need Help
Lungimile Laturilor Unui Patrulater Convex Exp. In Cm Sunt Patru Nr. Naturale Consecutive. Aflati Aceste Lungimi Stiind Ca Perimetrul Patrulaterului Este De62cm
În Triunghiul Dreptunghic ABC Cu M(A)=90º Avem AB= 4 Cm Si M(B)=60º.Determinati Lungimea Laturii [BC] Stiind Ca m( C)=30º.
Bunica Are 9 Nuci .Ea Imparte 3 Nuci Fiecarui Nepot.Cati Nepoti Are Bunica ?
Scrieti Daca Relatia 27=4•5+7 Reprezinta Teorema Impartiri Cu Rest Si Justificati Raspunsul Dat.
Transformati Urmatoarele Numere Rationale In Fractii Ordinare Ireductibile ,0,25 .1,2 ,4, (5) 0,(27)
Va Rog Ma Puteti Ajuta Sa Compun O Compunere De 10 Randuri In Engleza Va Rog Pana La Ora 9:45 Daca Doriti Sa Ma Ajutati?
Pe Trei Rafturi Intr-o biblioteca sunt Asezate 326 Carti . Pe Raftul Al Doilea Sunt 26 De Carti Mai Putine Decat Pe Primul Raft Si De 3 Ori Mai Putine Decat Pe