RO Study
👤
Alex420
Alex420
13-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce m - a placut la fricosul de emil garleanu
Răspuns :
Carticiu
Carticiu
13-12-2015
mie mia placut pt ca este foarte amuzant prin faptul ca iepurele prs principal s-a speriat chiar de umbra sa crezand ca este o fantasma ingrozituare
CU PLACERE
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Analizează Pronumele Personale Din Fragmentul De Mai Jos, După Modeluldat„Odată, La Un Praznic, Unui Lupi-a Rămas Un Os În Gâtlej. O Văzu În Apro-piere Pe Ba
De Ce Apa Reprezinta O Problema Pentru Oameni Si Trebuie Sa Avem Grija Sa Nu O Irosim ?
Un Amestec De Hidrogen Și Oxigen Are Masa De 200g. Prin Amestecul Respectiv Trece Un Arc Electric. După Producerea Reacției Apa Se Îndepărtează Și Mai Rămân 20g
15. Menţionează Adjectivul Fără Grad De Comparație Prin Care Este Prezentat Leul La Inceputul Textului
Hey~ Vrg Mult Guys, Chiar E Urgent!! ✨Dau Coroana✨
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați! Îmi Trebuie Urgent! ( În Prima Poză Sunt Câteva Strofe Dintr-o Poezie,iar În A Doua Este Continuare Poeziei+exerciții ) ( Figuri
Buna ! As Avea O Mare Rugăminte In Aceasta Perioada Se Dau Teme Acasă .. Am O Tema La Romană Cu Tema “ Ce Tie Nu Ti Place Altuia Nu I Face” Folosind Si Trimiter
M Am Blocat La Asta :((
Transcrie Propoziție O Serva Ți Când Sa Scris Sau Și Cum Sau Ne Sau Rămâi Mănânci Mere Sau Pere Ei Sau Certat Copiii Sau Întâlnit Cu Domnul Învățător
Exercise 2Complete The Questions.1 Where __ Your Parents Live?2 When____she Finish Work?3 How Many Hours_____your Mum Work Every Day?4 What Music___you Like?5 W