RO Study
👤
Rma11
Rma11
13-12-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvintul colind decit in text
Răspuns :
Kim14
Kim14
13-12-2015
Eu colind la portile oamenilor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Scrie Denumirile Glandelor Anexe Din Imaginea Alăturată: c) Care Este Diferența Dintre Organele Din Tubul Digestiv Şi glandele Anexe Digestive? d) Care Este
Fișă De Lucru În Figura Următoare, Dreptele D, Şi D, Au Secan- Tele G, Şi G₂. Indicați Perechile De Unghiuri Care Au Aceeași Denumire În Raport Cu Fiecare Secan
Sublineaza Verbele La Infinitiv Dim Textul Urmatoe. La Sfârșitul Săptămâni Impreuna Cu Familia Mea Asi Vrea Sa "merg" Într-o Excursie La Sora Mea Mai Mare. La S
4 Aflaţi Toate Numerele Naturale N Pentru Care 4/5 < 4 / N + 2
Se Dau Numere A=214 B=2 C=325. Sa Se Afle: A) A×b+c-b×[(a+b×c)-(a+c)]÷5= B) C+b×a+b×[(c-a)×b-a]= STİU CA ESTE TARZİU DAR İMİ TREBUİE VA ROGSİ MİE NU İMİ DA
5)Enumeră Atribuţiile Logofătului:.....Vornicului:.....va Rog Urgent
5. Determinanți X € R Pentru Care (3x+4)²=(2x+1)²vă Rog Ajutati-ma ,maine Am Test Ai Nu Inteleg Cum Se Fac Exercițiile De Genu
Alcătuiește Enunțuri Cu Următoarele Verbe La Modul Imperativ, Persoana A 2a, Numărul Singular, Forma Afirmativa Și Negativă. A Așeza,a Tăcea,a Ctea,
2. Se Consideră Expresia E(x)=(2²) (2p) A) Arată Că E(x)= X+1 X+2 X²+4 X-2 X+2) X²-x-2 ++2) Pentru Orice X = R\{-2,-1,2). + Unde X = R\(-2,-1,2).
Descompune În Zeci Și Unități Numerele Numerele 29 16 24 13 21 30