RO Study
👤
Draagos
Draagos
13-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum se fac ideile principale la o lectie??
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-12-2015
trebuie sa citesti in primul rand , lectia sau fragmentul .
Al doilea rand , citesti pe parti si incerci sa delimitezi textul in mai multe parti.
Al treile rand , sa scrii sau sa formulezi niste idei mici pe baza la acea parte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgenta Daca Poate Cineva Sa-mi Rezolve Problema Asta..dau 15 Puncte
Am Nevoie Cat Este Rezultatul Calcului (radical 3 ) La A 3 Si Radical 147 Am Nevoie De Ajutor Urgent
1)Trapezul ABCD Are AB\\ CD ; Iar AB = 35 CM ,CD=14 Cm ,AD =12cm ,BC =21cm Calculati: A ) Perimetrul Trapezului ABCD B) Daca AD Intersectat P
Fie Punctele A(2, -1 ) Si B( -1, 3) . Sa Se Determine Numerele Reale A Si B Astfel Incat Vectorul AB=ai+bj
SCRIE DOUA ENUNTURI IN CARE A GATI SA AIBA INTELES DIFERIT
Aflati Un Numar Rational Stiind Ca Daca Din Dublul Lui Scadem O Treime Din El Si Rezultatul Se Inmulteste Cu Sase Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Adunam
Suma A 3 Nr. Nat. Este 32. Stiind Ca Sfertul Primului Nr. Este Cu Unu Mai Mare Decat Jumătatea Celui De Al Doilea Cu 3 Mai Mic Decat Dublul Celui De Al Treilea.
O Asociație De Binefacere Alcătuiește Pentru Cei 150 De Copii Ai Unei Școli, Câte Un Pachet Care Conține 4 Pungi Cu Dulciuri De 3 Lei Punga, 2 Cărți De Povești
Stabiliti Daca Fct Sunt Pare Sau Impare: a) F(x)= Sinx-xcosx b)f(x)= Sin4x• Cos3x
Se Considera Functia F:[0, 1)-R, F(x)=-x La A 2, Sa Se Determine Multimea Valorilor Functiei F