RO Study
👤
Draagos
Draagos
13-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum se fac ideile principale la o lectie??
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-12-2015
trebuie sa citesti in primul rand , lectia sau fragmentul .
Al doilea rand , citesti pe parti si incerci sa delimitezi textul in mai multe parti.
Al treile rand , sa scrii sau sa formulezi niste idei mici pe baza la acea parte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CalculațiDau Coroana
Cate Mere Trebuie Să Mănânce Ana Daca Radu Are 24 De Mere Și Lui Ana Îi Dă 7 Mere Cate Mere Are Ana?
Dau Coroana Va Rog....
One Of The Qualities That 1) in Their Studies Is Self-discipline. Self-discipline 2)_ (be) Particularly Important During College Life. As A College student One
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Doar Ca Am Nev De Rezolvare Completa La Ea Sau La Punctul Oe Care Îl Știti Și Va Rog Frumos Sa Fie Metoda De Clasa A8a V
14. Să Se Arate Că Următoarele Fracții Sunt Ireductibile Oricare Ar Fi N € N: A) 3n+1 ____ ; 3n+ 2g). 4n + 3. _______ 5n+4 H). 2n + 1.
Un Panou Publicitar În Formă De Pătrat, Notat ABCD Are Perimetrul Egal Cu 14 M. Calculaţi: A) Distanţa De La Punctul A La Dreapta CD; B) Distanta De La Punctul
Problema 1: Am Ales Un Număr. L-am Împărțit La 3, Câtului I-am Adunat 5, Suma obținută Am Înmulțit-o Cu 6, Iar Din Produs Am Scăzut 42 Și Am Obținut Cel Mai Mic
21.Precizează Cazul Şi Funcţia Sintactică A Substantivelor Subliniate În Text.
1. Aduceţi La Cel Mai Mic Numitor Comun Fracțiile: 83. B) 2 1. 3' 4' A) 11. D) 1/2, 13, 14; 2' 5 11 17. E) 12, 4, 3; 2 7. C) 1/1, 1/1,0 4' 3 35' 70' 140- 7/10 F