RO Study
👤
Andreiplesu
Andreiplesu
13-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cum sa format cuvantul altadata
Răspuns :
Alessia09
Alessia09
13-12-2015
alta data
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Papusica33
Papusica33
13-12-2015
cuvântul alta data s-a format prin compunere prin alipire...
SPER CA TE-AM AJUTAT!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Jumătate Din Numărul Elevilor Clasei IV-a A Depășește Cu 5 Elevi Sfertul Numărului De Elevi Ai Claselor A -IV-a B Și A-IV-a C Împreună. Cîți Elevi Sunt În Fieca
Ce Semnifica Versurile: "Sa Lasam Sa Cada Cuvintele / Numai Ca Fructele , Numai Ca Frunzele"?
Trei Copii,andrei,barbu Si Calin Au Impreuna 22 De Mere.aflati Cate Mere Are Fiecare Dintre Ei,stiind Ca Barbu Are De 2 Ori Mai Multe Mere Decat Andrei,iar Cali
Datimi Va Rog Frumos Cite Un Esxemplu De Influenta A Climei Din Zona Temperata A Eurasiei Asupra Reliefului,vegetatiei Si Populatiei Continentului.
As Vrea Sa Ma Ajutati La Aceasta Problema De Matematica Daca Se Poate(clasa A VIII).Mai Multe Persoane Vor Sa Cumpere Un Obiect. Daca Fiecare Persoana Contribui
Aflati Numerele Prime X,y,z Pentru Care [tex] X^{4}+ Y^{4}+ Z^{4} [/tex]=84162ASA E TEXTUL CORECT !!!
Ziceti-mi Si Mie Care Este ,,Suma Lui Gausse" ... Adica ... Gen : 1+2+3...+100 , Si Pentru 1+3+5...+2005 :D
Imi Puteti Explica Titlul:Cantec De Inima Albastra??:)
Comenteaza In Trei Enunturi Sugestia Unei Figuri De Stil Din Urmatoarea Secventa-citea Mult Si Cind Ne Plimbam Pe Colinele Verzi Sau Pe Ulicioarele Patriarhale,
Cum Se Numeste Reactia De Obtinere A Trigliceridelor Din Glicerol ?