RO Study
👤
Florica3
Florica3
13-12-2015
Matematică
a fost răspuns
care este andoitul lui 9
Răspuns :
HOMO
HOMO
13-12-2015
Indoitul numarului 9 este 18
9*2=18
Answer Link
Pisicutarock
Pisicutarock
13-12-2015
Răspunsul este egal cu 18
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria A Citit O Carte De 81 De Pagini In 3 Zile. Stiind Ca A 2-a Zi A Citit De 2 Ori Mai Multe Pagini Decat In Prima Zi Si Inca 3 Pagini,iar In Ultima Zi 15 Pag
Ma Puteti Ajuta Cu O Ccompunere , Cu Moduri De Expunere Combinate Si Titlul: "inceputul Scolii" ?
Mama Si Fiica Au Impreuna 32 De Ani. Sa Se Calculeze Varsta Fiecareia, Stiind Ca Mama Are De Sapte Ori Varsta Fiicei!
O Carte Costa Cu 150 De Lei Mai Putin Decat Patru Carti De Acelasi Fel. Calculati Pretul Unei Carti.
Dati-mi Va Rog Doua Cuvinte Care Sa Evidentieze Prezenta Eului Liric.Va Multumesc!
Cum Fac Ca 3 Numere Sa Se Imparta Exact.Ex;10,12,6
Va Rog Cei Care Sunteti In Clasa A 7-a Sa Ma Ajutati Cu O Intrebare La Engleza . Asa Spune :what Do You Call The Big Red Buses In London ? La Pagina Vii Si Lect
Scrie Un Text De 3-5 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Punctual De Vedere Despre Afirmatia: '' Cea Ce Voiti Sa Va Faca Voua Oamenii, Faceti-le Si Voi Asemene! ''.
Comentati In Scris Semnificatia Urmatorului Pasaj: "imi Sufla In Panze Un Vant Nou".
Cum Aflu Perimetrul Unui Pătrat Daca Mi Se Da Doar Diagonala?? D = 6 Radical Din 2