RO Study
👤
U4uy2ewn
U4uy2ewn
12-12-2015
Matematică
a fost răspuns
compune o problema in care sa avem a:b+c:d
Răspuns :
Lenutaboicu
Lenutaboicu
12-12-2015
La o florarie sunt 30 de trandafiri pe care i-au pus in buchete de cate 3 trandafiri si 50 de garoafe pe care le-au pus in buchete cate 5 fire. Cate buchete s-au format?
30 : 3 + 50 : 5 = 10 + 10 = 20 buchete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unuinpatrat Este Un Nr Par Cuprins Intre 60 Si 85, Care Poate Fi Exprimat Ca Produsul A Doua Nr Egale. Sa Se Afle Latura Si Perimetrul Patratului.
Poate Cineva Sa Îmi Relateze In Câteva Propoziții Cartea 1 Din Volumul 1 “Pisicile Războinice”(prima Carte)? Și Sa Îmi Spune-ți Dacă O Recomandați Sau Nu [vreau
Compunere Text Narativ ; O Intamplare In Timpul Unui Concurs Cu 200 Cuvinte!!continuatiIn Aer Ciocarlii , Pe Case Mii De Pasarele Care Vestesc Venirea Primaveri
Add One More Sentences Using The Present Perfect! • She Can't Go To The Party. ( Catch A Cold ) She Has Caught A Cold. • He Can't Walk Very Fast. ( Hur/ His
După Un Trimestru Și Jumatate, S A Întâmplat În Lucru Neașteptat. ALEX A ÎNCEPUT SA LIPSEASCĂ DE LA ȘCOALĂ ÎMI LIPSEA MULT, MAI ALES ÎN RECREAȚIE. Analizați Sub
1. Verificați Dacă Numărul -1 Este Soluție Pentru Inecuația:a) 3x-5<0; B) –2x+4>0; C) 12-x<0; D 4x -12>0 E,7x>1; F) 5x>-3 G)x>-1h)x+1/2>
Alegeti Varianta Corecta Ritmul Muzical Se Refera La: A. Durata Sunetelor B. Inaltimea Sunetelor C. Taria Sunetelor Va Rog! Dau Coroana
Complete Par L'homonyme Convenable: Fois, Foi, Peu, Peut, Tante, Mousse. Philippe Va Dans Les Pyrennes Pour La Premiere....... Sa Mere Est Un.......inquiete, M
100-2•2•8-(35:a+15):4=63
Va Rog Frumos!!!DAu Coroana!!!! Rezolvati Problema! La O Scoala Sunt 1000 De Elevi,dintre Care Un Sfert Sunt Baieti.Dupa-amiaza Invata 300 De Elevi,dintre Care