RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ex 1 va rog nu știu cum sa.l fac
Răspuns :
Maryh24052004
Maryh24052004
12-12-2015
am invatat -Verb mod indicativ , timp perf compus , pers 1 sg
am aflat - verb mod indicativ , perf compus , pers 1 sg
ma uluiau- verb mod indicativ imperfect pers 3 nr pl
ma copleseau -verb mod indicativ imperfect pers 3 nr pl
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tata A Cumpărat 4 Trandafiri Albi Și 7 Trandafiri Roz ,plătind 51 De Lei. Cât Costa Un Trandafir Roz , Daca Unul Alb A Costat 4lei?
13 CUVINTE Care Îmi Răsună În Urechi De Fiecare Dată Când Ies Pe Ușă. Le Știu Atât De Bine incat, Atunci Când Mă Plictisesc, Le Pun În Ordine Alfabetică. Să Vez
Dau CoroanaDau InimaDau 5 Stelute Dau Follow Dau 10 PuncteDe Rezolvat Exercițiul.
* Calculati Volumul Paralelipipedului Cu Dimensiunile A; B Si C, Unde A, B Si C Sunt Numere Naturale Consecutive Impare, A Caror Suma Este 21. Răspunsul Dvs.
1. Conductoarele Electrice Utilizate La Interconectarea Elementelor De Circuit Sunt Realizate Din:a) Metale (cupru, Aluminiu, Argint, Aur);c) Izolatoare (PVC, M
Ce Inseamna Feție??
Log In Baza 3 Din (2xpatrat + 1) = 2
Imi Puteti Spune Va Rog Frumos Importanta Practica Si Biologica A Etanolului?
I. Lisez Avec Attention Le Texte Ci-dessus Points) Même Les Caïmans Se Méfient Des Dauphins Roses Et Ne Les Approchent Pas. Longs De 2 Mètres, Lourds De 2
Scrie În Paranteză Cuvântul Cu Sens Asemănător Cuvântului „scoarţă ► Lepurele Roade Scoarţa Unui Pui De Fag. (ja... Sopacelui) ► Rădăcina Plantei Este Înfiptă Î