RO Study
👤
MiruHss
MiruHss
12-12-2015
Matematică
a fost răspuns
3supra5√50 -2supra3√18 +√2
Răspuns :
Raul10
Raul10
12-12-2015
15 supra5√2-6supra3√2+√2(am scos factorii de sub radical)
3√2-2√2+√2=2√2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Cu [BC] Congruent Cu [AC ] ,M Mijlocul Lui [AB ], N Mijlocul Lui [ AC ] Si P Simetricul Lui M Fata De N. Aratati Ca PA Perpendicular Cu A
Construiește Un Enunț În Care Substantivul Regina,în Cazul Acuzativ,să Îndeplinească F.s De Complement Indirect.Vă Rog !Am Nevoie Urgent!
Vă Rog Ajutati-mă! Am Mare Nevoie De Un Răspuns Corect. Acest Exercițiu Este Bazat Pe Povestea Cartea Junglei De Rudyard Kipling
Construiește Un Enunț În Care Să Existe Un Subiect Exprimat Prin Verb La Modul Infinitiv
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic,Cu Dimensiunile L=60 Cm ,l=400 Mm,h=0,45 M.Cati Peștișori Pot Fi Ținuți In Acest Acvariu,dacă Pentru Peștișo
Află Succesorul Numărului 7634 Și Scrie Numărul Aflat Ca Suma Apoi Ca Diferență De Două Numere Ajutatima Va Rog Repede
Pronume Personal Din Textul De Mai Sus. Plz Rapid. Dau Mulțumesc Plus Coroana. Rapid!!!!!
Salutare Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Problemă. Merci Mult
Dacă Bisectoarea Unui Unghi Formează Cu Una Din Laturi Un Unghi Cu Măsura De 53°15', Care Este Măsura Unghiului Inițial?
Ilustrează Un Enunț Omonimia Cuvântului "mie" Din Text"A Treia Tot Mie Se Cuvine"