RO Study
👤
Obraznica
Obraznica
12-12-2015
Matematică
a fost răspuns
determinati trei multimi care au exact
Răspuns :
Bobamalia14
Bobamalia14
12-12-2015
12x12x12-+(12+1x4) cred ca e bn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrun Aprozar Sau Vandut In Prima Zi 1257 ,8 Kg Mere , Iar In A Doua Zi Cu 277,6 Kg . Mai Mult Cate Kg De Mere Sau Vandut In Cele Doua Zile
Un Biciclist A Parcurs Un Drum Astfel:in Prima Zi 10% Din Drum,in A Doua Zi 30% Din Drum Si In Atreia Zi Restul De 42 Km. Cati Km Avea Drumul?
Ma Puteti Ajuta Cu 4 Probleme Va Rog? 1)Ampart Nr. 54 La Un Nr. Necunoscut Si Obtin 6.La Ce Nr. M-am Gandit? 2)Deampartitul Este 27 ,iar Catul 9. C
Reda Schemele De Formare A Legaturilor Chimice In Moleculele : H2, O2, N2.Numeste Aceste Legaturi.
Ce Calitati (insusiri) Trebuie Sa Le Posede Un Erou Sau Personaj Legendar, Ca Exemplu Stefan Cel Mare. Astept Raspuns, Plizzz
Care Sunt Componentele Unui Ceas De Mana?
1. Il Y A ..... Skieurs Sur La Piste. ...... Sont Des Debutants. 2. J'ai ...... Amis Parmi Eux ..... Sont Francais. 3. Elle A Remporte ...... Medailles.J'en Ai
1. Marind De 10 Ori Suma A Doua Numere Se Obtine 360.Afla Cele Doua Numere Stiind Ca Primu Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Numar. 2. Micsoreaza De
Buna Imi Spune Cineva Intrebarile De La Cazurile ;acuzativ,genitiv,nominativ
1. Identificati Substantivele In Dativ Si Gentiv Din Textul Urmator Si Faceti Analiza Lor , Dupa Modelul Dat: apartamentului:substantiv Comun, Genul Neutru, Num