RO Study
👤
Lavi28
Lavi28
12-12-2015
Limba română
a fost răspuns
sens asemănător cu osteneală
Răspuns :
Tycoon21
Tycoon21
12-12-2015
OSTENEALĂ - oboseală,strădanie,efort, greutate, trudă,efort, încercare, sforţare, silinţă, strădanie, străduinţă.
Answer Link
George093654
George093654
12-12-2015
Osteneala-oboseala
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua ! Doresc Și Eu Un Exemplu De Dreptate Socială. Vă Rog Frumos,repede ! Mulțumesc !
Cel Mai Mic Nr Din Intervalul[-3;4]
Alcatuieste Lista Ecosistemelor Naturale Disparute Din Republica Moldova.
Am Nevoie De Ajutor La Unu Din Ex Dau Coroana Si 55pct Venele Cave Se Deschid În Atriul ............ Al Inimii Şi Transportă Sânge ............ . Numiţi Două Di
3000 De Ani=......milenii=.....secole
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvintele Date Sa Fie: Vin-substantiv,verb Noi-pronume,adjectiv Care-substantiv,verb
Găsiți Subiectele Și Predicatele Din Următoarele Propoziții Și Analizațile :Pe Panton Au Aparut Oamenii. Elmer A Fugit. Acum ,el Cotrobaie Dupa Mâncare.
1. Puterea Electrică A Unui Consumator Cu Rezistenţa R =2Ωla Capetele Căruia Se Aplică O Tensiuneelectrică U =20V Este De:a. 10 W B. 40 W C. 200 W D. 400 W 2. U
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Va Rog Muult Cu Poza Asta,respectiv Tema Asta? Enghlish
Analizaţi Complementele Indirecte Din Următoarele Propoziţii: a. S-a Întâlnit Cu El. b. S-au Adresat Colegilor. c. Luptăm Împotriva Nedreptăţilor. d. Se Teme De