RO Study
👤
Emiliaargint
Emiliaargint
12-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Ajutatima va rog
repede ”
Răspuns :
InimioaraAna
InimioaraAna
12-12-2015
Nu se înțelege ce scrie...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2/50+4/50+6/50+....+48/50=
Nd T 6. Write Sentences Using The Information In Exercise 5. Follow The Example: I Can Buy Meat At The Butcher's. 1.. 2. 3. 4. -- 5. 6. -- 7. ___8. 9. 10. I Can
9 Acum Sa Vedem Cât De Bine Stapâneşti Cunostintele De Limba Şi Comunicare .Scrie Mqi Jos O Propozitie Simplà, E Propozitie Dezvoltată, O Propozitie Afirmativă,
La O Cresa S-au Distribuit 214 Colete Cu Cate 136 De Creioane Colorate Si 351 De Colete Cu Cate 173 De Acuarele. Cate Article Sunt In Total? Care Dintre Articl
3 Si 4 Nu Baga In Seama Ce Am Scris In Tebus
Trebuie De Scris O Scrisoare In Limba Engleza Despre Vacanta Mea De Vara. Trebuie De Scris Cum Am Petrecut Vara (am Fost La Bunici, M-am Intalnit Cu Prietenii,a
1 Anca Are O Cutie Din Carton, Pentru Jucării, Sub Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic, Având Dimensiunile L = 40 Cm, 1 = 30 Cm Si H = 85 Cm. Câte Cuburi Din L
Alcătuiește O Problemă După Schema:I |_________|II |_________|_________|______|____| }280III |_________|_________|
Ajutor !!! Am Nevoie Urgent .
(5p.) 9. Suma A Patru Numere Naturale Este 67. Dacă Din Fiecare Se Scade Acelaşi Număr, Se Obțin Numerele: 9, 15, 11, 12. Află Cele 4 Numere. 151 2 A