RO Study
👤
Mariana33
Mariana33
11-12-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul navalnic
Răspuns :
Camy112
Camy112
11-12-2015
navalnic asalta lumea daca nu au nimic a spune
Answer Link
Udrescudenisa
Udrescudenisa
11-12-2015
Un val năvalnic a venit dinspre nord.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie Un Referat La Engleza Si N-am Idei Despre Ce Sa-l Fac ! M-am Chinuit Toata Ziua Sa Gasesc O Idee Iar Google Taranslate Nu M-a Ajutat Deloc ! Reusest
Incercuiti Raspunsul Care Va Place. Iubire Mama Tata Ura Batae Si Surprize
Un Tren Pleaca Din Gara La Ora 17 Si 20 Minute. El Ajunge La Destinatie La Ora 18 Si 30 Minute. Cat Timp A Mers Trenul? Cu Plan De Rezolvare
Un Patrat Are Perimetrul Egal Cu Cel Mai Mic Numar Par Format Din Doua Cifre Distincte Diferite De 0.Ce Lungime Are Latura Patratului?
Doi Frari ,tudor Si Matei Au O Colecție De Surprize.Daca Ar Mai Avea O Surpriza ,ar Avea Înpreuna 28de Bucați.Cate Are Fiecare ,daca Numarul De Surprize Al Lui
Daca Transformi Fractia Zecimala 2, (6) In Fractir Ordinara, Atunci Rezultatul Corect Este Egal Cu : a) 7^3 b)26^9 c)25^9 d)8^3 ^= Pe / Supra Va Rog Sa Mă Ajuta
Scrie In Ordine Crescatoare Denumirea Submultiplilor Metrului
Curtea Unei Scoli Are Forma De Patrat Cu Latura Cat Latimea Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 18 M Si Latimea Cu 4 M Mai Mica.Sa Se Afle Perimetrul Curtii S
O Propozitie In Care Cuvantul ,, Invatatorul ,, Sa Fie Atribut ! Ajutor Va Rog ! Multumesc
Pentru A Face Toate Cumpataturile; Kim A Mers La Supermarchet De Patru Ori. Citi Kilometri A Parcurs In Total.