RO Study
👤
Monica33
Monica33
11-12-2015
Engleza
a fost răspuns
We finish the homework at last
Răspuns :
Andreeanedelcu2
Andreeanedelcu2
11-12-2015
ămmm... oookkk... :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Seriepi Patru Elemente Care Aparțin Multimii: a) A-multimea Numerelor Naturale De Două Cifre: b) B Multimea Numerelor Naturale Care Se Impart Fära Restlas, e
Va Rog Sa Ma Ajutaticum Pot Afla X Din:•sin(x)=radical Din 2/2•cos(x)•cos(x)=sin(x)va Rog Mult E Urgent
Mă Ajutați Vă Rog Frumos!!❤️❤️
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Rezolvarea Următoarelor Probleme Sau A Măcar A Uneia: 111, 112, 113, 114 Si 115? Dacă Se Poate, Aș Dori Si Niște Explicații Ca Să Înțel
Ajutaţimă Vărog Traduceţi Pe FrancezăMă Chiamă Ana Înplinesc 15 Ani Sunt Clasa A 9-a Iubesc Sportul. Mă Pasionez Cu Trînta. Sunt O Fată Drăguţă, Sunt Josuţă.Di
D. Descoperă Greşelile Și Rescrie Corect Enunțul: Dacă O-i Fii Neatent Pe Teren, N-oi Primi Nici Un Semn De La Co-echipieri Despre Traiectoria Mingiei.
Dacă Ai Reuşit Să Imaginezi O Istorie Cu Animale Şi Morală, Notează, În Jurnalulde Mai Jos, Impresiile Tale De Scriitor.
Transcrie Două Trei Citate Din Textul Veche Întâmplare De Nichita Stănescu
4. Distanta Rutierii Intre Chisinau Si Comrat Este De 99 Km, Iar Intre Comrat Si Cahul De 82 Km. A) Câti Kilometri A Parcurs Automobilul Care S-a Pomit Din Chis
Ce L-am Uimit Pe Autor