RO Study
👤
Ciusca11
Ciusca11
11-12-2015
Istorie
a fost răspuns
Cine a fost Fernando Magellan
Răspuns :
NicoletaNicol
NicoletaNicol
11-12-2015
A fost un explorator portughez care a navigat în serviciul regelui Spaniei. A fost primul european care a navigat în Oceanul Pacific şi primul care a condus o expediţie în jurul lumii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vegetația Brașovului Vă Rog Să Mă Ajutați Repede !Am Proiect La Geografie !
Mircea Are O Cutie Cu Bomboane .Daca Ar Manca Un Sfert Din Jumatatea Numarului De Boamboane,i-ar Mai Ramane 70 De Bomboane. Cate Bomboane Erau La Inceput In Cut
Va Rog Frumos Sa O Rezolvati (total Sau Partial) Se Da O Lista Cu Numere Natural. Sa Se Creeze Doua Liste Cu Alocare Dinamica/static, Una Cu Numerele Pare Din L
Exercițiul 15 Vă Rog Dau Coroană
2441 De Pe PbinfoCerințaO Pereche De Cuvinte, Unul Cu Număr Par De Litere, Iar Celălalt Cu Număr Impar De Litere, Se Numește Descentrată Dacă Se Poate Obține C
Afla Numarul Care Este De 50 De Ori Mai Mare Decit 600.
Scrie Toate Posibilitățile De Despărțire În Silabe Dimineață Alimente Învățător Inimă
1) Explica Notiunile De Poluare Si Protectie A Mediului Incujurator . 2) Completeaza Tabelul „Principale Surse De Poluare A Mediului ” Sunt Doua Exercitii Dife
Hei, Am Si Eu Mare Nevoie De Ajutor La Partea 3 De La Un Test De Bac, Va Rog Frumos! :))
Remplace Les Mots En Italoques Par Le Pronom C.O.D. Qui Convient Comme Dans L'exemple:Exemple:Je Rencontre Ma Copine Tous Les Jours. -Je La Rencontre Tous Les J