RO Study
👤
Tare8
Tare8
11-12-2015
Engleza
a fost răspuns
scrieti o propozitie in engleza cu sing carols
Răspuns :
Maddutzicutza
Maddutzicutza
11-12-2015
I sing carols Chritmas with my friends ( eu cant colinde cu prietenii mei de craciun )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna..Am Nevoie De In Raspuns Urgent!!Ce Sentimente,stari Iti Exprima Poezia "Floare Albastrā" De Mihai Eminescu?Am Nevoie De Un Raspuns De MINIM 50 De Cuvinte,
Care Sunt Ultimele 3 Cifre Are Numarului 2^1055? Daca Poate Cineva Sa Mi Si Explice Algoritmul Pentru Rezolvarea Acestui Tip De Problema Ar Fii Perfect
Urgent Am Nevoie Dau Coroana
Va Rog..................
PLSS HELP !!!! Exercise 2. Form Compound Adjectives Matching The Words In The Two Columns And Use Them To Fill In The Blanks In The Sentences Below: Column 1: w
7. Dintre Cele 897 De Flori S-au Vândut În Prima Zi 167 De Fire Iar A Doua Zi Un Număr Triplu. Câte Flori Au Rămas Nevândute? Plan De Rezolvare R: Repede!
Despre Ce Este Vorba În Serialul "Alice In Borderland" ?? Un Rezumat Va Rog! Dau Coroană
Determinati Numerele Naturale Cuprinse Intre 1000 Si 1050 Cand Impartite Pe Rand La Numerele 18,21 Si 24 Da De Fiecare Data Restul 5 Iar Catul Un Nr Nenul
7×2+3×x×[3+2×(5+1)]=14metoda Mersului Invers Neaparat!! Dau Coroana
D 3. In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez Dreptunghic ABCD Cu AB || |CD, KA = *D=90°, CD = 4 Cm, AB = 16 Cm Şi BC = 20 Cm. Punctul E Este Mijlocul Lat