RO Study
👤
Ionicu111
Ionicu111
10-12-2015
Geografie
a fost răspuns
Vă rog frumos.ajutati mă. ofer coroanaa
Răspuns :
NCG
NCG
11-12-2015
A-depresiunea transilvaniei
8 câmpia de vest
2 - munții apuseni
3- podișul getic
11 -podișul dobrogei
10- delta dunării
13 câmpia romana
atata stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Toate Figurile De Stil Sau Cateva Exemple De La Inceputul Cartii Din Pe Drumuri De Munte!!!!! Ma Puteti Ajuta Va Roggg
Suma A Cinci Numere Consecutive Este 105.Determinati Numerele.
Sa Se Determine Multimea A={x∈R : Radica Din (x+3) + Radical Din (9-x^2) = Radical De Ordin 3 Din (x^2+18) - 3 }
A)determinați 6 Multipli Consecutivi Ai Lui 5 Știind Ca Suma Lor Este 165 b)determinați 4 Multipli Consecutivi Ai Lui 7 Știind Ca Suma Lor Este 154
4x La A 2 +9y La A 2 -4x+12y+5=0 Determinati Numerele X Si Y:
Dati Exemple De : - 4 Onomatopee - 2 Prepozitii , Cazul Dativ - 2 Prepozitii , Cazul Acuzativ - O Interjectie De Adresare - Un Adverb De Timp VA ROG IMI TR PT
Gasiti Numerele Naturale Din Intervalul [100;1000] Care, Impartite Pe Rand La Numerele 18,24,60 Dau Resturile 7,13 Si 49.
Adauga Alte Exemple De Cuv. Derivate Cu Sufixele : Andru ( In-afara De Copilandru ) , Ar, Ez ,eşte, Iş , Inţă , DAU CORONITA CELUI CE RASPUNDE !
Un Automobil Se Indreapta Cu O Viteza V, Constanta, Catre Un Obstacol. Cand Ajunge La Distanta D=2,72 Km De Obstacol, El Emite Un Sunet Al Carui Ecou Este Perce
Ajutatima Va Rog : 1. Calculati Suma Numerelor Naturale Nenule Care Impartite La 205 Dau Catul Si Restul Consecutive, Catul Fiind Mai Mare Ca Restul. 2. Calcu