RO Study
👤
Bambilici1
Bambilici1
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
o propoziție cu ochii va rog
Răspuns :
Ladyalexs
Ladyalexs
10-12-2015
Vulturul american are ochi stralucitori ca diamantul)
Answer Link
Olyagisca
Olyagisca
10-12-2015
Ochii vad lumea care ne înconjoară.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex.4 Spune Câte Vișine Identice Au Masa Egală Cu A Caisei.
Ai Citititi Inceputul Povesti,,Motanul Incaltat",de Charles Perranuthnoe. Vrei Sa Citesti Povestea In Intre Gimme, Dar Nu Ai Carte .Scrie Un Scurt Text (5-7en
Viorel Are In Pusculita 4 Lei.aflati Cate Monede Sunt In Pisculita ,daca Viorel A Pois Numai De 1 Ban,,b)5 Bani,c) 10 Bani,d) 50 Bani? va Roo Frumoos Imi Treb
Un Elev A Ridicat O Haltera De 16 Kg La Inaltimea De 2,1 M Timp De 2 S . Determina: a)Lucru Mecanic Efectuat De Elev............ b)Puterea Dezvoltata De Elev...
Explica Printr Un Sinonim Neologic Locutiunea Verbala A Si Bate Joc Introdu Apoi Neologismul Intr Un Enunt .
Identifoca Insusirile Lui Mihai Asa Cum Reies Din Faptele Salesi Spusele Celorlalte Personaje.a.Gheozdanul Tinea Sla Stapanul Sau Si Nu Se Supara Pe El Cand Il
La Mate O Probema Intr-o Livada Sunt 670 De Pomi: 200 De Visini, Ciresi Cu 50 Mai Multi, Caisi Cu 138 Mai Putini Dacat Ciresi ,iar Restul Piersici. Afla Cati Pi
Cine Mă Ajuta Și Pe Mine ? :((
Cuvant Care Sa Aiba Literele Pb Va Rog
Compunere Despre Ella (CENUSAREASA MODERNA) Dau Coroana +10 Puncte Va Rog Din Tot Sufletul Meu Sa Va Grabiti.. ps Compunerea Teebuie Sa Aiba Intre 15 Si 20 De