RO Study
👤
Gutu
Gutu
21-09-2014
Limba română
a fost răspuns
mamafere carnivore care sunt?
Răspuns :
Kata18
Kata18
21-09-2014
mamifere carnivore=mamifere care mananca carne
ex.: lup
Answer Link
Ocsana89
Ocsana89
21-09-2014
mamifere care se hranesc cu carne ! (leu,ghepard,leopard etc)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Explica Si Mie O Reactie Redox?
Text Argumentati Despre : dragostea Nu Ajunge In Viata ... dragostea E Numai Adaosul , altceva Trebuie Sa Fie Temelia.
Cum Se Poate Scrie 2014 Ca Suma De Numere Intregi Consecutive?Gasiti Toate Scrierile Posibile.
Daca Ati Fost La Concursul De Cultura Si Spiritualitate Imi Puteti Da Niste Titluri-model De Compuneri Ca Vreau Sa Mai Fac Suplimentar! Cine Da Cele Mai Multe T
Buna ! :* Vreau Si Eu Mai Multe Detalii Despre Cum Sa Iti Exprimi Opinia Intr-o Compunere Sau Intr-o Poezie , Ma Puteti Ajuta ?
Muntele Şi-acum Ascunde Între Nouri Fruntea Lui; Trăsnet Când Prin Stânci Pătrunde Dintr
1. Un Corp Cu Masa De 27 G Este Suspendat De Un Resort Avand Constanta Elastica K = 100 N/m. Care Este Alungirea Resortului? ( G ~ 10 N/kg ).2. In Figura Alatur
Cum S-au Format Cuvintele:uneori,chiui.(si De La Ce Sau Din Ce)
Construti Eunturi In Care Pronumele Nehotarat Fiecare Si Altul Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Pronominal.Construti Apoi 2 Enunturi In Care Acestea Sa Dev
De Ce Se Foloseste Virgula In Structura" ... Urechile Asurzite De Larma; Sufletul, Infrocosat."??? Va Rog Sa Imi Spuneti!!