RO Study
👤
Alex447
Alex447
10-12-2015
Matematică
a fost răspuns
15puncte!! Partea a 2-a ex 3. REPEDE !!!
Răspuns :
Iwiii
Iwiii
10-12-2015
64⁸•8⁵•16³:32¹°•2•4⁷=
(2⁶)⁸•(2³)⁵•(2⁴)³:(2⁴)¹°•2•(2²)⁷=
2⁴⁸•2¹⁵•2¹²:2⁴°•2•2¹⁴=
=2⁷⁵:2⁵⁵=2²°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este Mai Mare Cu 24decat Diferenta Lor Si De 4 Ori Mai Mare Decat Aceasta Diferenta. Afla Numerele?
Un Drum A Fost Parcurs In Trei Etape Astfel .in Prima Etapa A Parcurs 25% Din Drum,a Doua Zi O Treime Din Rest,iar In Ultima Zi,restul De 55,3 Km.Aflati Lungime
1. A)de Jur Imprejurul Unui Iaz In Forma De Dreptunghj Cu Lungimea De 1200m Si Latimea De 5ori Mai Mica Se Sapa Un Sant. Care Este Lungimea Santului? B)un Pa
Ce Inseamna Repere Spatiale?
Spunetimi Va Vog Nişte Romane Despre Prietenie?
Imagineaza-ti Ca Te Intalnesti Cu Stefan Cel Mare, Decebal, Traian, Napoleon Bonaparte Sau Vlad Tepes. Realizeaza Un Dialog In Care Sa-i Prezinti Scuimbarile Te
Am Un Triunghi Isoscel Cu Latura AB 5 Cm Unghiul A 50 Grade Si Latura AC 3 Cm Mi Se Spune Sa Aflu Perimetrul
Va Rog Ajutati Ma :( 1.Stabileste Valoarea Morfologica A Verbului A Fi Din Enunturile: 'Ti-am Spus:va Fi Al Tau. Stii Insa Ca Aparatul E Construit Doar Pentru
Sa Se Determine Doua Numere Naturala Staiind Ca: A.la Impartirea Lor Abtinem Catul 4 Si Restul 4 ,iar Daca Scadem Din Primul 12 So Adaugam La Al Doilea 22 ,ele
78=6L+6l L=? l=? Rapidddd