RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-12-2015
Matematică
a fost răspuns
capacitatea unui ulcior este de cm
Răspuns :
Adelinaciotalina
Adelinaciotalina
10-12-2015
Nu capacitatea unui ulcior se masoara in litri.
Answer Link
Savitchiionut
Savitchiionut
10-12-2015
capacitatea se masoara in litri sau mililitri nu in kg sau cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Piramida Tr. Regulata. are V=3 Radical Din 3 Cm Cubi. H=1 Cm. Ap.=2 Cm aflati Aria Laterala. Cum O Aflu ? trebuie Sa Stiu Perimetrul Si Apotema.. Apotema O S
Cu Banii Pe Care Ii Are, Adrian Poate Cumpara 5 Jocuri De Acelasi Fel Ii Mai Raman 19 Lei. Pentru A Cumpara 6 Jocuri, Ii Mai Trebuie 23 De Lei. Catilei Are Adr
Explain The Proverbsa)House Goes Mad When Mother Is Out b)Every Bird Its Own Nest
Cine Imi Spune Si Mie 12 Insusiri Ale Lui Vlad Tepes ? Daca Nu Stiti Atatea Puteti Sa Imi Scrieti Si Mai Putine Daca Stiti.
Daca A/b+20 Si B/c+5, Atunci Aflati Valoarea Raportului Dintre A Si C... Ajutor..
Ajutatima Si Pe Va Rog. La Un Chiosc S-au Vandut 512 Publicatii Astfel: 283 Ziare, Reviste Cu 98 Mai Putine, Iar Restul Intregame. Cate Integrame S-au Vandut?
Va rog Mult Ajutatima Comentaria Poeziei Apa Cristalina De Liviu Damian
Descrie,in 80-150 De Cuvinte ,pe Cel Mai Bun Prieten /cea Mai Buna Prietena A Ta.
Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Este 125. Al Doilea Numar Din Cele Cinci Reprezinta Suma A 3 Numere Pare Consecutive. Sa Se Afle Cele Trei Numere Pare
Concluzii Despre Specificul Poziţia Fizico-geografică În Raport Cu Alte Continente.