RO Study
👤
Loriiadrian
Loriiadrian
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
taieria carni este un motiv literal?
Răspuns :
Duzaa
Duzaa
10-12-2015
nu cred ca are vreo treaba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = BC. Unghiul Exterior ABD, Al Triunghiului Isoscel ABC, Are Măsura Egală Cu 112º. Măsura Ung
Daca 0,05 Supra 0,4 Este Egal Cu 0,3x La 2 Supra 2160, Atunci Numarul Natural X Este Egal Cu: A)30, B)32 C)36 D)48VA ROG DAU COROANĂ
. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu KABC = 60°, KACB = 45°, AD 1 BC, D = BC Şi AB = 8 Cm. Lungimea Laturii AC Este Egală Cu: a) 4√2 Cm; b)
Am Nevoie De Ajutor La Această Problemă! Vreau Rezolvare Completă
Găseşte În Text Şi Scrie Cuvintele Cu Sens Asemănător Pentru: Gălăgie Viclene. Mandre → Insecte ** Gott... Harnice Vrednice Spectacol ** Găseşte În Text Şi Scri
1. Cercul Nostru De Stiintele Naturii A Făcut În Vara Trecuta O Excursie De Documentare PeValea Prahovei.substantivul Fel,gen,nr,articol,caz,f.s.
1. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C Și D, Astfel Încât Segmentele AB, BC Și CD Au măsurile Exprimate Prin Numere Naturale Consec
Va Rog!Dau Coroana!Am Nevoie Urgent!!!
Salutare! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Integrala? Pare Complicata.
Benin Became Very Wealthy By Exporting Their....... Group Of Answer Choices 1.Gold, Brass, And Copper 2.Papyrus, Indigo, And Rice 3.Cloth, Pepper, And Ivory 4.C