RO Study
👤
Marioadrian
Marioadrian
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemănător cu iarma
Răspuns :
Mario13
Mario13
10-12-2015
somn de marime mijlocie (peste)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Miriapodul, Melcul Şi Omida Ar Vrea Să Călătorească În Întreaga Lume. Ce Țară/ Oras Continent Le-ai Sugera Să Viziteze? De Ce?
3. Reprezintă Prin Desene Adecvate Câte Trei Fracții Din Exercițiile 1 Și 2. Plus Repede Am Nevoie
Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana
Va Rog Ajutațima Cum Se Face Acest Ex Am Nevoie Rapid Dau Coaroana
Calculează Produsul Numerelor, Apoi Stabileste Valoarea De Adevăr A Relatiei, Notand Cu A Adevarat) Sau F (fals): A) 36 X 22 =28 X 31; B) 35 X 15 = 25 X 25; C)
Scrieți O Compunere De Minim O Pagină Cu Titlul Grecia Tărâmul Zeilor În Care Să Povestiți De Ce Vă Place Să Călătoriți Pe Tărâmul Elen Sau Dacă Ați Făcută Deja
9ICT Are There Stories About Mysterious Creatures In Your Country Oranother Country? Collect Information Under These Headings: What Theirname Is; Where They Liv
Cum Se Face Comunicarea Intre Cei Doi ?(Luceafar Si Fata De Împărat )
XI.4.322. Se Dau Trei Numere Consecutive Impare. Suma Primelor Două Numere Este Cu 5 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Află Cele Trei Numere.
Realizează Un Eseu Cu Tema ,,Lemnul - Sursă De Viaţă Şi bogăție", Având În Vedere Următoarele Aspecte: 1. Menţionarea Importanţei Lemnului; 2. Enumerarea A Două