RO Study
👤
Stasean23
Stasean23
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
scrie 5 propozitii cu deateza activa
Răspuns :
Anaroxana69
Anaroxana69
10-12-2015
Elevul citeste cartea.
Copilul isi fluiera prietenii.
Zugravim dormitorul in verde.
Veti descoperi usor misterul.
Gospodina lustruieste mobila.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cubul ABCDEFGH Are Latura De 5 Cm. Cat Este Volumul Cubuilui?
Descompuneti In Factori Polinomul=12x+x-1
Numerele Ratioonale Pozitive A , B , C Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 , 3 Si 4 .Stiind Ca [tex]6 A^{2} + B^{2} - 2 C^{2} = 9 [/tex] Determinati Numer
URGEENT!Un Corp Cu Masa De 5 Kg Aluneca Uniform Pe O Suprafata Orizontala Sub Actiunea Unei Forte Orizontale Aplicate Lui Prin Intermediul Unui Resort.determina
Scrieți O Compunere Intalnire Cu Un Personaj Din Basme (intr-un Vis)de 20-25 Rânduri. Personajul Sa Fie Unul Dintre Ele :Bambi ,Cenusareasa ,Alba Ca Zăpada, M
Cateva Masuri De A Opri Migratia
1)Descrie O Lectie Dintr-o Scoala Din Evul Mediu . va Rog Mult .. Va Voi Face Si Eu Un Bine Alta Data .... Va Rog Din Tot Sufletul Meu...
Ajutatima Va Rog: Intrebat Citi Elevi Are ,profesorul A Raspuns:"Jumatate Din Ei Studiaza Matematica,un Sfert Studiaza Istoria,a Saptea Parte Mediteaza In Tacer
Explicati In 4-5 Randuri,semnificatia Fragmentului:"si Nesfarsite Siruri De Vieti Au Cazut,s-au Prefacut In Tina Si Au Hranit Izvoarelor Vietilor Noua"
Am Nevoie De 3 Propozitiiairmative 3 Negative 3 Interogative La Timputi Diferite