RO Study
👤
Nbgjghhfgh
Nbgjghhfgh
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna parere de rau
Răspuns :
Justmeekarina
Justmeekarina
10-12-2015
suferinta interioara.
Nu ai vrut sa se intample asa.....
Answer Link
Pisicuta403
Pisicuta403
10-12-2015
parere de rau inseamna ca cineva are o pare rea despre tine si nu te place
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lonuț Vrea Să-şi Cumpere Un Telefon Care Costă 734 De Lei.Dacă Primeşte În Fiecare Lună Câte 62 De Lei, Poate Să-l Cumperedupă Zece Luni? Explică Răspunsul Tău.
Determinați Lungimea Laturii Pătratului Care Are Perimetrul Egal Cu 27,6 Cm.Ajutați Mă Dau Coroana.
Bună! Am Nevoie De Ajutor La Poezia "Par/impar", Dacă Se Poate. Întrebarea Este: "este Corect Din Punct De Vedere Matematic Ceea Ce Spune Poetul În Poezie?" Va
Compusul Chimic 4SO3 Conține : *1)4 Atomi De S Și 3 Atomi De S ;2)4 Atomi De S Și 12 Atomi De O;3)1 Moleculă De Trioxid De Sulf ;4)4 Atomi De S Și 4 Atomi De O
Vreau Cât Mai Multe Informații Despre Fluviul Eufrat Vă Rogg!!!
Fie Triunghiul ABC Echilateral, AM Perpendicular BC, M Aparține (BC), MP Perpendicular AB, P Aparține (AB), AM = 36cm. A) Determinați Lungimea Segmentului [PM]
5. Numiti Unghiurile Din Figura 9.
Alcatuiti O Compunere De 12-16 Randuri De 1 Iunie
Scrieți Un Program Care Face Suma Produsul Si Media Aritmetca A Doua Numere Intregi Citite De La Tastatura
Speaking TaskWrite A Dialogue Between You And Emily.Step 1First, Look At The Tickets And Decide Whichmatch You Want To Go To.RUGBY MATCHENGLAND U AUSTRALIASunda