RO Study
👤
Iasmina8
Iasmina8
10-12-2015
Matematică
a fost răspuns
aduna numărul 2 la produsele numerelor 2 şi 8
Răspuns :
Justmeekarina
Justmeekarina
10-12-2015
faci produsul numerelor 2 si 8 = 2*8=16
aduni 2 : 16+2=18
Answer Link
MikyBanana
MikyBanana
10-12-2015
2+(2x8)=
=16+2
=18
Cu placere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizați 2 Caracteristici Ale Reliefului German.
La Un Chiosc S-au Adus 324 De Ziare Si Reviste. Numarul ziarelor Este De 5 Ori Mai Mare Decat Cel Al Revistelor. Cate Ziare Si Cate rev
Intr-o Urna Se Afla 20 Bile Albe, 20 Bile Galbene, 20 Bile Rosii, Si 20 Verzi. Aflati Numarul Minim De Bile Ce Trebuie Extrase, Fara Sa Le Priviti, Pentru A Fi
Fie ΔABC,m(<A)=90 Grade,AD_I_BC,D∈(BC).Daca AB=30 Cm Si BD=18 Cm,aflati: a:BC, b:AC C:ADVa Rog Ajutatima Repede Am Nevoie De Ajutor!!!Va Multumesc!
Ce Este Intriga, Expozitiunea , Deznodamantul
Rosiile Din Gradina Bunicului Se Aseaza In Ladite. Daca Se Pun Cate 3 Kg Intr-o Ladita, Raman 52 Kg, Iar Daca Se Aseaza Cate 7 Kg, Raman 4 Ladite Goale. Ce Cant
Am Nevoie Si Eu De 2 Compuneri : - Una Cu Titlul '' Ambitii De Copil '' - Cealalta Cu Titlul '' Planuri Pent
Care Sunt Adjectivele Pronominale Demonstrative..?
Un Elev Citeste O Povestire In Doua Zile.in Prima Zi Citeste 2/5 Din Povestire,iar In A Doua Restul.aflati Raportul Dintre Numarul De Pagini Citite In Prima Zi
Ce Credeti Ca Semnifica Versurile Urmatoare : "Orasul Avea O Singura casacasa Avea O Singura Încapereîncaperea Avea Un Singur Pereteperetele Avea Un Singur Ceas