RO Study
👤
Qwzjean
Qwzjean
10-12-2015
Chimie
a fost răspuns
Legatura ionica a iodurii de aluminiu
Răspuns :
Puia68
Puia68
10-12-2015
Al - 3e--> Al ³⁺
I+ e---> I⁻ se inmulteste cu 3----> Al³⁺3 I⁻----> Al I3
INMULTIREA cu 3 are drept scop egalarea numarului de e cedaTi cu cei acceptati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați-mă!!!!!!
Analizeaza Glamatical Urmatoarele Cuvinte : de Meri - in Soare - repede Va Rog Dau Coroana Si Punctaj Maxim!!!
Fisa De Lectura Pt Ciresarii Vol 2 Am Nevoie Urgent.
Vă Rog Am Nevoie Urgent De Acest Exercițiu Rezolvat Și Explicat Pas Cu Pasdau Coroana 27p
Avand La Dispoziție Rezistoare De Rezistenta R = 100 Ohmi , Sa Se Realizeze O Schema De Legare Mixtă Care Sa Aiba Rezistenta Echivalentă 570 Omhi , Va Rog Ajuta
Pe Marginea Unei Șosele Sunt 10 Stâlpi, Din 8 În 8 Metri. Mihai Merge De La Primul Stâlp La Al Șaptelea , Apoi Se Întoarce La Al Treilea. Astfel, Mihai A Parcur
15 Cu Cât Se Măreşte Suma A Cinci Numere Naturale, Dacă Două Din Ele Cresc Fiecare Cu 1350, Lalte Scad Fiecare Cu 250? 15 Cu Cât Se Măreşte Suma A Cinci Numere
17. În Triunghiul ABC, AB= 26 Cm, BC = 28 Cm Şi AC = 30 Cm, Iar AD L BC, De (BC) Calculaţi: A) Lungimea Înălţimii AD; B) Aria Triunghiului ABC; C) Distanţa De L
4. In Fragmentul Următor Există Două Substantive In Cazul Genitiv. Subliniază-le Şi Explica In Spatiul De Completare Diferenta Dintre Ele Sub Aspectul Articulăr
Fie (an)n≥1 O Progresie Aritmetica. Stiind Ca A4 + A15 = 135, Calculati A8 + A11