RO Study
👤
Irimoaica00
Irimoaica00
09-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Scrieți va rog niște rime haioase!
Răspuns :
Fluky
Fluky
09-12-2015
Cum ma plimbam agale am cazut in ceva moale .
Answer Link
Smyra2001
Smyra2001
09-12-2015
Floricica , floricea , rau ma doare o masea .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Vreuna Dintre Aceste Intrebari Completiva Indirecta: Ma Gandesc Care A Venit La Mine./ Ma Gandesc La Care A Venit La Mine. ??
AJUTOR VA ROG!Cate Numerele Naturale N Exista,astfel Incat Fractiile: 3 La Puterea N+2 Plus 3 La Puterea N Supra 10 Sa Fie Subunitara? 2 La Puterea N+3 Plus 2 L
Cerința Gigel A Descoperit Planul Unei Piramide Magice. Planul Este Reprezentat Sub Forma Unei Matrice Pătratice De Dimensiune N, Unde N Este Impar, În Care Ele
Stabiliti Coeficientii Urmatoarelor Reactii Redox Ag +HNO3=AgNO3+NO+H2O CuS+HNO3=Cu(NO3)+S+NO+H2O
Am 2 Melci.un Strat Subtite S-a Rupt De Pe Cochilia Sa...dar Nu Mult...totusi Vreau Sa Stiu 1.de Ce ? 2.este Grav? 3se Va Face La Loc?
In Imagine Este Reprezentat Graficul Functiei F:R_R ,f(x0=mx N ,m,n Apartine R .Comparati Cu Zero Numerele M Si N .
Noteaza Cate Un Sinonim Cuvintelor: sa Sluteasca: sa Osteneasca: sporire: istorie:
Instructura "si-ar Voi" Rolul Cratimei
Sa Se Determine Functia De Gradul Al Doilea Al Carei Grafic Este Tangent La Axa Ox In Punctul (1,0) Si Trece Prin Punctul (0,2).Va Rog!
Am Nevoie URGENT De Traducerea Acestor Fraze, Dar Fara Translate!!! (Franceza) *Exista 3 Intrari In Palat, Accesul Prin Piramida Fiind Cel Mai Popular Si, Prin