RO Study
👤
Bitcarirobert
Bitcarirobert
09-12-2015
Istorie
a fost răspuns
enunt istoric cu cuvintul democratie
Răspuns :
Sonicxd
Sonicxd
09-12-2015
Democratia a fost inventata in grecia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cuvinte Poți Forma Cu Literele V C C R P S E O O
Camerele Pe Care Hotelul Le Pune La Dispoziție Turiştilor Au Formă Dreptunghiulară Și Sunt De Treidimensiuni: -cele Standard Au L = 5 M Și L = 6 M, - Cele VIP A
Dacă Doriți Să Mă Ajutați De Exercițiul 33 Am Nevoie Va Mulțumesc
Mihai Si Andrei Vor Sa Confectioneze Harti Pentru Diferite Constelatii ,pentru Care Au Nevoie De Coli Speciale .Daca 24 Coli Costa 270 Lei ,cate Coli Pot Cumpar
O Mulțime "A" Se Numește b) Mulțime Infinita Dacă Are Un Nr Infinit De Elemente , De Exemplu : Mulțimea Multiplilor Unui Nr Natural Este ......................
Cat Cântărește Pestele Știind Ca, Coada Avea 2 Kg, Capul Cântarea Cât Coada Și Jumătate Din Trunchi, Iar Trunchiul Cântarea Cât Capul Și Coada La Un Loc?
Cum Vi S-au Parut Cărțile Cu Apolodor.Imi Puteti Scrie O Povestire Pe Înțelesul Clasei A 4 A
Aflati A Ap R Pentru Care Functia F(x)=x^2 +(2a-1)x+a^2 +1 E Strict Crescatoare (f:(1,infinit))
2. Analizează Părţile De Vorbire:copilul =a Plecat =prietenul =său =vântul =Vă Rog Să Mă Ajute Cineva Repede Dau Coroana ......
939. Un Derivat Halogenat Cu Formula Moleculară C6H11Br Formează La Oxidare Cu K2Cr2O7 (H2SO4) Doi Compuși Organici Care Au O Grupă Funcțională Comună. Derivatu