RO Study
👤
Bbibbi
Bbibbi
21-09-2014
Matematică
a fost răspuns
1+2+3...+200 rezolvarea
Răspuns :
Antonio9990
Antonio9990
21-09-2014
[tex]Se \ foloseste \ formula \ : \\ \frac{n(n+1)}{2}= \ unde \ n \ este \ ultimul \ numar \ din \ sir \ (200) \\ \\ \frac{200(200+1)}{2} = \frac{200*201}{2} = 100*201=\boxed{20.100 \ raspuns \ final}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La A Și C
Pentru A Umple Un Bazin, Apa Curge Prin Trei Robinete. Dacă Se Lasă Deschis Primul Robinet 6 Ore, Al Doilea 4 Ore Şi Al Treilea 3 Ore, Atunci În Bazin Vor Fi 39
Распространите Предложения Дополнениями И Запишите Их. Задайте Вопросы К Дополнениям.
6.Ce Este Un Program?
6 Coliviile În Care Stau Păsările Sunt În Forma Care Se Obține După Desfăşurarea: Care Din Corpurile De Mai Jos Are Aceeasi Formă Cu Coliviile? Încercuiește Lit
Dacă Te Ai Întâlnit Cu O Zână Care Avea O Baghetă Magică Ce Dorințe Ți Ar Plăcea Să Ți Îndeplinească Aș Dori Să Visul Meu Este Să
Construieşte Un Triunghi Echilateral ABC Cu Lungimea Laturii Egală Cu 3,5 Cm, Folosind Cazul De Construcție: Ta) LUL; B) ULU; C) LLL.
2. Prezintă Ipostaza În Care Se Află Vocea Ficțională. Vă Rog Să Mă Ajute Cineva Va Dau Coroană.
Demonstrați Că Un Triunghi Isoscel Care Are Un Unghi Exterior Cu Măsura De 120° Este Echilateral
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni