RO Study
👤
Didimant
Didimant
09-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Vă rogggggg dau coroana
Răspuns :
Gogutastefan
Gogutastefan
09-12-2015
mamifer animal care naste pui vii si ii hranesc cu lapte produs de mamele. tundra zona de vegetatie licheni plante care cresc in zona de tundra arctic inghetat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ma Ajutati La Aceste Probleme Imi Trebuie Ptr Un Test De Verificare Va Rog1) Un Rond cu Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 156 M.Stiind Ca Latimea Es
Care Este Diferenta Dintre Numeralul Cardinal Si Numeral Ordinal?
Text Cu Titlul La Cumparaturi
Exprimati-va Opinia In Legatura Cu Proverbul: Radacinile Invataturii Sunt Amare,dar Roadele Ei Sunt Dulci.
Va Rog Ajutati-ma Pentru O Scrisoare Adresata Adjectivului
Cum As Putea Sa Fac Un Eseu : "Viata Cu Si Fara forta De Frecare" Dar Sa Aiba Si Ceva Umor :)) Oricum As Face Doamnei Profesoare Nu Ii Convine :)) O Idee VA ROG
In Triunghiul ABC Se Cunosc AB=3√5 Cm, AC=3√6 Cm Si BC=3 Cm .a)Precizati Natura Triunghiului ABC.b)Daca BD⊥ AC, D∈(AC), Calculati BD,AD Si AC
Am si eu o problema: Suma a Doua numere este 2,222. Aflati cele Doua numere Stiind ca impartind numarul mai mare la Cel mai mic obtinem catul1
Ionut A Compus Urmatoarea Problema: Intr-o Cutie Sunt 12 Jucarii, Din Care 2 Supra 3 Sunt masinute Si 1 Supra 2 Sunt Avioane. Cate Avioane Si cate Masinute Su
Doi Muncitori Au Fost Retribuiti Pentru O Lucrare Astfel:primul A Primit Cu 600 Lei Mai Putin Decat Al Doilea. Ce Suma De Bani A Primit Fiecare, Stiind Ca Suma