RO Study
👤
Ellaela71
Ellaela71
21-09-2014
Limba română
a fost răspuns
enunturi diferite ptr cuv. "fir"
Răspuns :
Motanudeea
Motanudeea
21-09-2014
1. Imi atarna un
fir
de la plover.
2. M-am jucat cu fetele telefonul fara
fir
.
3. Am ales fasolea
fir
-cu-
fir
.
4. La orizont am observat un
fir
de fum.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Da Un Numar.Daca Se Aduna O Patrime Din Acest Numar Cu O Treime Din Numar Si Cu Numarul 12 , Se Obtine Un Numar Cu 3 Mai Mic Decat Numarul Dat.Sa Se Afle
100 Puncte!!!!Doua Corpuri Cu Mase Egale Cu 1 Kg Fiecare Sunt Legate Cu Un Fir Si Se Misca In Sus Sub Actiunea Fortei F Aplicate La Unul Din Corpuri.Firul Se Ru
19,va Rog Dau Numărul Maxim De Coroane Și Puncte Și Va Ajut Să Ajungeți În Top Trimestru După Două Secunde De Ce Ați Raspuns
Doua Resorturi Cu Constantele De Elasticitate Egale Cu 40 N/m Si 60 N/m Au Fost Legate Intre Ele. Si Extinse In Total Cu 10 Cm. Determinati Energia Potentiala A
Alex A Colectionat 90 De Servetele ,Marius De 2 Ori Mai Multe Iar Costel De 3 Ori Mai Putine .Cate Servetel A Colectionat Costel?
Cum Fac 2×{3×3×11:[2×2+(3-a)×2+1]}-18=0
Nume De Vietuitoare Care Lumineaza
Daca X Supra Y Egal Cu 3 Supra 4 Atunci 4x+2y Supra 3y - X Este Egal Cu ..... VA ROG DAU COROANA
Explică În 30 50 De Cuvinte Următorul Paragraf Geograful Ne Privește Indignat:”De Ce Să Raza Ei Când Domnul Demitrescu Îmi Spune Bine?” Va Rog Este Urgent!!!
Completeaza Schema De Mai Jos Cu Următoarele Noțiuni Gramaticale: A.primul=partea De Vorbire-cazul-functia Sintactica B. Pe Care=parte De Vorbire-caz-f.s C. Se