RO Study
👤
Antonio29
Antonio29
09-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu sens opus gros va roggggggg
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-12-2015
gros=subtire, slăbuț (antonim)
Answer Link
AndreeaaStyles
AndreeaaStyles
09-12-2015
Cuvant cu sens opus : gros-subtire.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Amestecă 300 G Solutie Otet De Concentratie 10% Cu 150 G Solutie Oţet De Concentratie 30%.Calculează Concentratia Procentuală A Solutiei Rezultate.Vă Rog Am
Menționează Prin Bifare Felul Verbului A Fi Din Enunțurile Date .Inna Este Acasă Ia -aș Fi Scris Un SMS Aniversarea A Fost Ieri .Dan A Fost La Munte.Tata Este D
Vă Dau Doar 5 Puncte, Că Sunt Unii Care Spun Doar: Hshshsuhd Sau Un Răspuns Greșit, Și Îmi Fura Punctele Așa. Îmi Pare Rău, Dar Asta E
Ma Puteti Ajuta Cu Rezolvarea? Mersi!
1)Trei Deosebiri Intre Clima Irlandei Si Clima Ucrainei.2)Trei Deosebiri Intre Clima Germaniei Si Clima Poloniei.Daca Puteti In O Ora Daca Nu Nu Mai Am Nevoie!D
Completează Enunțurile Pe Baza Textului Mihai A Dăruit Politețe Celor Din Jur Cand Mihai A Dăruit Ajutor Celor Din Jur Cand Mihai A Dăruit Toleranță Celor Din J
Alcătuiește Un Dialog De Șase Opt Replici In Între Sobieski Și Hatmanii Săi , In Care Sa Folosești 10 Verbe La Modurile Conjunctiv Și Condițional Optativ Sublin
Ionut Poate Sa Manance Un Sfert Dintro Pizza Intrun Minut. In Cat Timp Va Manca Ionut O Pizza Si Jumatate?
Calculați Distanța În Kilometri Dintre Două Puncte A Și B De Pe O Hartă Cu O Scară De Proporție De1:500000 Știind Că Distanța Dintre Cele Două Puncte Este De 10
Am Nevoie Urgent Va Rog