RO Study
👤
Andreea293
Andreea293
09-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Stiind ca 2a+b=7,aflati 4a+2b
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-12-2015
2a+b=7 I x2
4a+2b=14
----
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Valuarea Morfologica A Verbului A Avea Din Urmatoarele Enuturi: Ei Au 10 Lei.
Compose An Invitation To My Birthday Plsss
Precizează Modul Următoarelor Verbe: Mod Indicativ
Calculați Și Ordonați Crescător Numerele A, B Și C Unde: Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați, Dau Coroană
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(-2 3) B(1 5) C(4 2) Determinatii Coordonatele Vectorului OB+2BC-AC Si Lungimea Sa.
Problemele Sunt Din Capitolul Probabilitati Si Statistica. macar Una,multumesc Poliţia Încearcă Să Limiteze Circulaţia Cu Viteză Excesivă Folosind 4 Radare În L
Transcrie Din Urmatoarea Fraza O Propozitie Introdusa Prin Conjunctie Subordonatoare:O, Cat As Da Ca Domnul Sa-mi Harazeasca Darul Sa Pot Sa Le Descopar Si Eu A
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cu Povestirea Capitolelor 2 Si 3 Din Harry Potter Si Piatra Filozofală Dau Coroana
Incercuieste Varianta Corectă De Răspuns : •În Textul Dat,modalitatea Principala De Expunere Este: A)dialogul; B)descrierea; C) Narațiunea •Povestitorul Relatea
La Suma Numerelor 3674 Și 2906 Adaugă Diferența Numerelor 29006 Și 8976.Vă Rog Repede Dau Coroana!