RO Study
👤
Tutty
Tutty
09-12-2015
Matematică
a fost răspuns
a=2+3x(2+8)-9x2
VA ROG AJUTATI-MA
Răspuns :
PatriSimplu
PatriSimplu
09-12-2015
facem paranteza prima data apoi inmultirea A =2+3*{2+8}-9*2}=32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analiza Morfologica Si Sintactica A Cuv. "Drojdiei De Bere" Din Enuntul : "Mirosul Drojdiei De Bere Ma Inzdraveni"
Muzeul De Istorie Are O Colectie De 813 Monede Vechi. 249 Din Ele Au Fost Trimese La O Expozitie Iar 167 Au Fost Trimise La Reconditionat . Cate Monede Au Ramas
Andreea A Rezolvat In Primele 3 Zile Cate 23 De Probleme Pe Zi ,iar In Urmatoarele 4 Zile Cate 17 Probleme Pe Zi. Cate Probleme A Rezolvat Andreea In Acea Sapta
Profesorul De Geografie Ne-a Cerut Sa Facem Un Referat Despre Ceva Inedit Din India Va Rog Cateva Idei Macar . Multumesc Mult ! :)
Suma A Doua Numere Este 170. Adaugandu-i Numarului Mai Mic 12 Si Scazand Din Cel Mai Mare 10, Se Obtin Numere Egale .Afla Cele Doua Numere.
Ex La Fizica:2 Pune Cati Va Cartofi Intr-un Vasin Care Fierbe Apa.de Ce Crezi Ca Pentru Un Moment Apa Se Opreste Din Fierbere?ex:3 Cum Procedezi Pentru A Scoate
De Un Arc Avand Constanta Elastica K=10 N Supra Mm Se Atarna 3De Un Arc Avand Constanta Elastica K=10 N Supra Mm Se Atarna 3 Corpuri , Unul Cu Masa M1=400 G
Alcatuiti O Compunere De 20 Randuri In Care Sa Folositi 8 Expresii Romanesti.
Ce Functie Sintactica Si Ce Caz Sun Cuvintele ''d-ta'' Si ''eu'' Din Propozitiile Urmatoare?-Vai De Mine!cum Crezi D-ta?...''Eu Sunt Nevricos ,si Nu Stiu Ce As
Mara Vrea Sa Cumpere O Papusa Care Costa 62 Lei,o Jucarie Pentru Fratele Ei Care Costa Cu 36 Lei M Putin,mama I-a Dat 12 Lei A Constatat Ca Are cu 10 Lei Mai P